Sunday, March 1, 2009

Las kopek cite bufday

Hai korang.. ahad tadi rileks sakan saya langsung tak hapdet blog.. pastu kalo dah masuk keja hari isnin memang tak menang tangan nak bukak blog.. kekadang nak hilangkan ngantuk terpaksa tinjau blog jugak..hihi jadi malam nie gigih jugak nak hapdet..lalala

Nie kira cite basi kot.. cite saya kuar ngn En Bob.. saya kasi adiah kat dia.. cite cket2 la yer..


Ini muka sebelum kuar umah.. harusla ceria.. dalam beg ijau tula suma adiah untuk En Bob..

Sabtu petang En Bob datang jemput saya.. nak tau weols g mana?? muahaha mana de celebrate cam potong2 kek ke.. tiup2 lilin ker.. xde.. En Bob cakap kek suma tak payah.. so selamat la acik.. hihi

Weols pegi JJ Setiawangsa.. jejalan beli adiah kawen member kat ctu..

sambil tu sempat register J Card member.. lepas nie weols nak jadi duta Jusco plak.. cam kak VP ngn Abg Lalok.. :p

Lepas dah puas jalan2 beli barang bagai.. weols ke "Rosdet Tomyam" tempat biasa.. makan pon biasa2 yang selalu kitorg makan..

So camtu la ending bufday En Bob.. walaupon ala kadar tapi penuh makna.. cewaaahhh

Saya tak de amek gambo bufday boy.. coz time tu tiba2 saya malas nak bergambo.. xpe nanti lenkali baru taruk gambo weols manyak2.. k dah habis tunggu bufday saya pulak yer :P

3 comments:

ab geldofg said...

hehehe snyum

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. walaupun sambutan biasa2 saja.. tapi penuh makna kan

JIVEBUMZ said...

AB GELDOFG: :) senyum sedekah

CUTEMIUT: alhamdulillah kak lega rasanya..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site