Thursday, March 26, 2009

Saya dah OK

Korang kalo hujan lebat time kat opis nie wat ape meh?? hihi tah2 ngah sebok2 wat air cecah ngn biskut ka kan.. nyum nyum sedap gak tu.. :d


gaya macam nak tido pun ade..muahaha

Saya baru pas balik surau nie.. bukak blog kejap.. ziarah blog kawan2 kejap cuci mata.. kat luar tu tadi ujan lebat la sangat dengan kilat dan guruh berdentam dentum.. so scarryyy


camni la lebih kurang ujannya :d

Sekarang dah slow.. ujan dah reda alhamdulillah.. leh balik awal la jap g..

Kepada kawan2 yg sudi mengambil berat akan blog nie.. tengkiew yer saya dah ok la tak de sakit pale g dah.. beransur pulih gitu :p malam tadi dah pekena panadol.. tapi hari nie macam tak da benda nk story kt uols.. huhu tu yg agak slow motion tu.

Korang minat tak tengok cite SPA-Q?? ala cite yg fames kt tv3 tu slot akasia.. hah arinie episod yg terakhir tau!! haaa apa lagi jangan lupa berada di kaca tv anda.. dulu saya tak minat sangat ngn cite nie tapi sejak nak last2 episod nie macam sedap pulak melayan cite nie.. nak tengok sangat ending cite tu cemana.. so pada yg minat ngn cite tu jgn lupe ye pukul 6.30 nie!! pada yang tak minat sila abaikan :d

Ok la uols.. jom jom kita sambung wat keje :p

9 comments:

FRB said...

kat sini pun ujan. frb bru blik dr jusco..nk buka lampu eh xde karen. rupanya main suiz jatuh. ish kuat btul thunder tu td gaknye..

Cik Anie said...

sama la kita.. tak sabar nak balik tercanguk depan TV

neezareef said...

yeyehh..dah ok..heheh

tgk spaQ tuh..mmg nk tgk final epi hr nie...ape kesahnya..jgn tegantung udah ler..gamak nye ade la spaQ3 plak lg kang

Ady Syam said...

sekarang ni petang² jer hujan.. bila hujan jer petang... rsa nak melelap jer... ngeee... :P aiks spa-q pun last episode ker? tadi tgk cerita jelita last episode gak... hurmm... sungguh menghayat hati.... heuheuheu

~ceRRy beRRy~ said...

waaaa..
lebatnyeee sys...ni kat area kL ke?
waaaa...sni pn ari2 ujan tau!
nk g class pn mcm malas jek..ish3..
do take care urself sys :)

UnGu VioLet said...

akak, take care tau!!!

AzLiA said...

dah tgk dah td...akhir nyer qistina kawin dgn fahmi..hak3..anak dia pon dah bersatu lik...tp tak best nyer julia pregnant..huhu mcm ada spa-q 3 jer..mari kita nantikn..hik3

maswani said...

salam..xdan tgk la spa Q td..huhu..
kene check kt online je la..

ayway, dh link awak..ada masa,view juga 2nd blog saya..http://maswanii.blogspot.com..TQ.

Eita said...

alhamdulillah kakakku dah chat... :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site