Tuesday, March 10, 2009

TV LG ku sudah sihat

Wah wah gumbira hatiku.. lega rasanya LG ku ini sudah sihat.. rupa-rupanya suis on off tv tu dah patah.. hancur kat dalam nye patut langsung tak nyala.. huh

Nasib ada warranty lagi.. cun cun bulan nie abes warranty tu taw! dan nasib baik saya tak perlu bawak turun TV tu ke bawah.. jenuh woo tingkat 5 nak turun bawah :p

Dan nasib baik jugak saya report kat customer service LG tu dorang take action!!

Alhamdulillah.. lega... pasni hope tak de rosak2 lagi ek..hihi

7 comments:

nenekrock said...

alhamdulillahhh
finally tv LG kesayangan kak bum cehat jg hehehe ^ ^

pasni ikat lek lok nohh jgn simply bg org pakai hahahahha tgn org sometime xde mata ikut suka mak abah dia jek nk menguasai herta org huhuhu

honeysour's blog said...

lega kan...

fuhhh...selamat duit..hehe

JIVEBUMZ said...

HELLO NENEKROCK: Alhamdulillah lega sangat tak payah pk pasal tv tu lagi..hihi xdela sampai tak kasi dorang nengok.. akak tak sikijam itu loh

HELLO HONEYSOUR: selamat duit guwe! tapi kalo rosak pasni takde warranty dah tau..uhuhu

Hayati said...

gumbira tv dah sihat yek...

CuTeMiUt78 said...

wah..skke ya tv dah ok

JIVEBUMZ said...

HELLO HAYATI, ohoho gumbira bangat.. lega la cket kalo idak balik umah pandang tv tak bernyawa.. geram + sedey sume ade taw..huh

HELLO CUTEMIUT, alhamdulillah kak.. bkn ape tv tu bkn senang nak beli kak.. kene kumpul2 duit kak..huhu ayat sedey tak leh blah ni :P

shah said...

ape lagi... skang org ke arah LCD... ehehe

saje racun

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site