Tuesday, August 11, 2009

Di copy from charmsixecho blog

Terharu ok bile ada kawan2 aku yang baik hati sanggup wat kan n3 khas untuk aku..huhu nak nangeh rasenye.. :P neway kegumbiraan ini akan ku kongsikan bersama sume.. so korang layan la gambar2 nie yg menceritakan segala-galanya.. untuk tidak menghampakan sume pihak yg terlibat @ tidak aku hadiahkan korang dengan koleksi gambar istimewa hasil sentuhan our photog http://charmsixecho.wordpress.com


Majlis Pertunangan – Ila & Izat | Lembah Jaya Utara, Ampang


Salam..

Ringkas dan Meriah – itulah ungkapan yang dpt digambarkan untk Majlis Pertunangan Kamilah @ Ila @ jivebumz bersama pasangannya Izat @ Bob yang telah dilangsungkan di Lembah Jaya Utara,Ampang..

Alhamdulillah..majlis berjalan lancar dgn wakil kedua2 belah pihak bersetuju dgn apa yg di rancangkan. :) *jgn lupe bgtau tarikh utk majlisnye nnti..heheh

aku suke ati jer copy n paste n3 orang lain..heheheh dah mintak izin terlebih dulu ok! walau apepon aku nak ucapkan jutaan terima kasih pada En Echam our photog yang telah bertungkus lumus mengambil gambar aku.. seharian dia bermandikan peluh untuk menghasilkan gambar yang terbaek gitu.. memang aku puas ati la lebih daripada tu (harus la puji melambung sket :p) series cakap nih tak main2.. :d hopefully lepaih nie rezeki ko akan lebih berlipat kali ganda.. mudah-mudahan cepat2 bertemu jodoh dengan si dia itu..lalalala

neway thanxs a lot's ya!!!

aku suke sume gambar2 yg ko amek tu tocei toceiiii :)


15 comments:

mAr@ZiEy said...

Cun..gorgeous..lawa..cantik..ape lg ek..serius mmg btul..tak tipu..

honeysour's blog said...

huu...sudah nampak perutku itu...
uwaaa...

honeysour's blog said...

cantik gillerrr...cun habesss...
melatoppp...gedebuzzzz......
wowwwwwwwwww....teramatlah cantik....
tak sabar nak tgu pakai baju kawen lak...
hikhikhik=p

kojah said...

cunnnn oh kak...tahniah...nnti mkn nasik minyk jgn lupe jemput sy tau...

mamazana said...

dah lama mamazana x singgah sini tau, rupa2nya dah bertunang dah adik ila ni ha... Anyway,

Selamat Bertunang &
Happy Belated Birthday ye....

mknace said...

cun cun

atie said...

cantik er ila, cam artis jer akak tengok,very the berseri2 tau....maklumlah orang tengah darah manis, uik...mr bob pun ada ke????hihi

yied said...

akak..!! tahniah, dah bertunang rupanya..Happy belated burfday jugak untuk akak..sangat jealous okeh, nak jugak macam ni..

Hayati said...

wahhh...cunnya..
cantik makeup akak yerr...kasi puji banyakk nieee....
nie nak marah nie...mane gamboku abg cham oiii...hehehe

Ratcna said...

walaweh,,mmg cun..tahniah2.tp ttp x puas tgok gmbr ni.ckit sgt.nk lgi.hehe

JIVEBUMZ said...

mar@ziey,
ala banyaknye pujiiiii.. malu ar heheh thanxs ya :)

honeysour,
tak sabar nk tengok peyut nana membesar bagaikan juara..hihi amboi tak sabo2 yer nana..bawak bertenang nikah nye blom tetap date lagik :p

kojah,
thanxs kojah..insyaallah akak jemput kojah jgn tak datang lak karang! :D

mamazana,
thanxs mamazana...hehe

mknace,
tengkiewww :)

atie,
artis apenye kak org besa jer..hikhik

yied,
alolo jgn la jeles lak kang ur turn mesti lagi gedabooommm hiks

hayati,
muahaha puji melambung2 nampak ada pape2 ker..haha ada gambaq hang tungguuuuu yer..bawak bertendang k

ratcna,
kalo tak puas petang nie datang opis akak k.. kite ronggeng nengok gambar yer..hahaha

::ainbutterfly~ said...

wah2...beshnye...rugi ain tak dtg kn..suke la gmbar kak ila n abg bob same2 lambai tu...kiut je..

JIVEBUMZ said...

ainbutterfly,
hehe kiut ek..akak pon suke gambar tu jugek.. tula rugi ain & anas tak datang tau! takpe nikah nti datang tau

~ceRRy beRRy~ said...

akak nmpk lain sgt2..
sgt2 cun :) :) :)
kene blanja mak andam lebey2 sket nih..hik2...

cantik cincin tunang :)

JIVEBUMZ said...

cerry berry,
hehe puji melambung nie wat akak malu ar..ngeh ngeh ngeh

mak andam tu dah dibayo tak pyh blanje lagik..hihi cincin tu akak yg pilih taw! :) thanxs cerry berry

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site