Saturday, March 28, 2009

Elianto sale

Entry jom cuci mata tu nama jer cuci mata.. tapi terbeli jugekkk adessss

Memang tak boleh blah la kalo g soping kompleks neh.. waktu jalan2 kat sacc mall tula.. masa tu dah nak balik dah pon tetiba jumpa ngn elianto neh


jeng jeng beli ape tuuuu


apo bondo nie ai?? hikhik

baru nak belajo bermekap bagai.. hihi sila gelakkan saya

12 comments:

nenekrock said...

wuahhh bestnyaaaaaa
ni nak serang elianto neh
2 je ke akk beli belila manyak2 alang2 sales haks
leh bagi ely
=D

FRB said...

nak blajo mekap ke? xyah la u already natural beauty. kulit pun cantik

[ LADYKiKi] said...

takpe² sila perempuan harusss ma mencantekan diri =)

Luth Textile said...

NAK SIKIT...

HAHAHA

Ady Syam said...

eh mekap laa... auww auww.. :P

JIVEBUMZ said...

NENEKROCK,
aah elly ada sale kat elianto tu.. nie pon first time akak beli benda neh tah pakai ke idakk tak tau la..

FRB,
sesekali teringin ar nk make up tapi tula tak reti :P
tengok org make up cam besh ke kan..hihi

LADYKIKI,
yup betui tu tapi saya nie ikut pada kerajinan jugakk..:d

LUTH,
hang pakai make up la luth?? musykil nehhh laki ka puan???$$##@

ADY SYAM,
tetiba lak jadik ladies nehh!! adess

CuTeMiUt78 said...

lor..brg make up ke.. ingatkan pebenda tadi.. dah sedia cantik dah.. tak make up pun cantik dah..

JIVEBUMZ said...

CUTEMIUT,
hehe akak tak perasan ker pekebendanya tuh?? ala kak nie mana de cantik pon saya besa2 jew.. :p

Hayati said...

hahahahhaa...
macam kenaiii je bende nie....
sama jugakkkk

JIVEBUMZ said...

HAYATI,
pengaruh hang la ni...muahaha
nanti ajar akak pakai menatang nie eh :p

Hayati said...

wokey..no hal punya...

JIVEBUMZ said...

HAYATI,
beresssss

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site