Sunday, March 8, 2009

Pemenang "Jivebumz contest"

Mula-mula sekali tengok gambar nie>>>>>


Wah saya betui2 tak sangka ada diantara kawan2 blogger yang sudi join contest nie.. memang betui2 tak sangka la.. ye la kan siapalah saya di mata kalian suma.. cewah ayat tak boleh blah :p
Saya baru jer terjebak ngan arena blogging nih tapi dah dapat ramai kenalan. Terasa makin seronok berblog nih tau! hihi

Ok saya nak umumkan pemenang untuk contest saya yang pertama ini adalah...

Seseorang yang saya tak sangka.. betui2 tak sangka you..hihi

Telah berjaya capture pengunjung yg ke 10000


TAHNIAH!!!! hip hip horeyyyy 300x



ini adalah buktinya ok!! sila percaya :d

dan pemenangnye adalah.....


jeng jeng jeng....
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
hehe ape dar??




jatuh kepada akak CUTEMIUT... yea yea.. tahniah kak!!



p/s: akak sile kasi address yer saya nak pos adiah untuk akak dengan segera!! sila anto kat email saya yer kak. TQ

6 comments:

aDuKa イスラム教 said...

10K???? wahhhh..! rmainye pngunjunggg.. (O_o) mmg ptt pn sbb cik jivebumz kan femes.. hehe.. =P

JIVEBUMZ said...

ADUKA: alahai jgn ar cakap camtu.. kite bese-bese jer mana da femes sgt..hihi

Corey said...

alaa ruginya sy lambat ziarah. bila next contest? yg ke 20000 ke?

JIVEBUMZ said...

COREY: next contest??? hihi tengah pk nk wat contest ape lak nih..

DrSam said...

ada contest ke? Tahniah kepada yang berjaya Cutemiut.

CuTeMiUt78 said...

alhamdulilah.. mekacih ya dik.. nnti akak hantar add kat email k

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site