Monday, March 23, 2009

Tag from miss ungu violet

Semangat neh.. nak menjawab tag.. kepada sume rakan2 blogger sila la tag saya kerna saya sangat la rajin hari nie..muahaha

  • Ape nama penuh anda?
Norkamilah Binti Othman


  • Nama apa yang anda harap itu nama anda?
Bersyukur dengan nama yg ada kerana makna yg tersembunyi disebaliknya...cahaya yang sempurna..


  • Post 4 pictures latest korang yang esklusif yang xde sape tengok lagi..
Alahai manyaknye.. 2 pic boleh x?? bleh la yek.. :p








gambar hari jumaat lepas :d

  • Apa kenangan paling bermakna dalam jiwa raga anda?
Paling bermakna sekali dalam hidup nie bila dapat tawaran kerja sebagai penjawat awam.. suke yg amat sangat.. syukur alhamdulillah


  • Apa prinsip hidup anda?
"Tanpa kemahuan mimpi tak kan jadi kenyataan"


  • Apa perangai anda yang paling buruk?
Perangai MALAS.. tapi bukan selalu malas tau.. kadang2 saje..


  • Tulis di atas sekeping kertas n postkan juga
"ucapan anda kepada saya bersama tandatangan anda"

Gud Luck in whatever u do!!


  • Tagkan 10 orang kenalan anda
haha siap la korang nie ek.. sila menjawab dengan redha..

1. Honeysour
2. Cutemiut
3. Ain Butterfly
4. Shemmi
5. Amal
6. Yanizan
7. Dyana
8. Miera
9. Nenekrock
10. Shaifulsafar



Kepada miss ungu violet.. maaf kerna akak terlewat menyetelkan tag nie tapi hopefully anda berpuas hati yo!

8 comments:

nenekrock said...

hallamakkkkk kene taggg larikkkkkkkkkk~~~~~~ :P

CuTeMiUt78 said...

oh..oh..oh.. tag tig tug... heh..heh...k dik akan akak laksanakan..

alina said...

betapa indahnya hidupku kerana tidak penah kene tag ...hoyeahhh!

Nurul Ain binti Mohamad Yusop said...

huahaha...again...

UnGu VioLet said...

puas kak.. puas sgt2!! :)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

lawa nye akak jivebumz....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

Dyana said...

uuuikkk....kne Tag daaa....hehehe....ingtkn tade name dlm list...skali tgk, kne jgk....

shaifulsafar said...

alammak.... kene jugek?...
takpe...give me time okeh...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site