Wednesday, March 4, 2009

Tag henbeg

Tag daripada blog pretypretywow.. si ain my housemate dan juga dari honeysour blog, depa nie sepupu sepapat laa

Ok korang nak tau sangat ker apa yg ada dalam henbeg hitam ku ini...lalalala


beg beli nie kat sogo last year.. itupun ada sale kalo idak tak merasala la nak pakai henbeg branded cket.. beli sekadar yg termampu sajork :p

meh kite nengok apa g ada di dalam..

tu la dia.. macam2 ado.. wallet, pass keja, 3 buah pendrive, kunci myviva, pen, tisu ngn minyak wangi

Ok settle k.. langsai sudah tag ni.. lega owh

Meh blog2 yg berkenaan anda kene tag ok!!

1. Kak ijan - Yanizan blog
2. Kak Ina - Shemmi blog
3. Kak Mal - Akmal blog
4. Kak Atie - Atie blog
5. Kojah - Kojah blog

Sile jawab tag ini dengan rela hati dan gumbira yo!! muahaha

7 comments:

CuTeMiUt78 said...

heh...heh..heh.. gigih menjawab tag ya dik.

Shemmi said...

alamak...

terkena tag pulak ker...dlm beg tgn tuh..memang sempoi giler..kalo tgk mmg x caya..ada 2,3 ketul aje umatnya...

nk kena jwb la ni..alemekk...

kojah said...

wawawa!!ada gak upenya...

Dyana said...

cm best je tag nih...hehehehe....mcm2 ado lam hdbeg tu kn?..hehe...tp..mst ade gak brg privte yg takleh nk tnjuk..

JIVEBUMZ said...

CUTEMIUT: yer kak utk tidak mgecewakan blogger2 lain :)

SHEMMI: itu yg saya nak tau tu kak!! hihi

KOJAH: haha sile2 jawab ek

DYANA: itu sume dah tunjuk abes tu..lalala

Luth Textile said...

awat tamak sangat sampai 3 pendrive? hihi.. kak, beli la external hard disk

JIVEBUMZ said...

LUTH: external hard disk bosa bangat so tak larat nak bawak ari2.. pendrive ringan cket..hihi

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site