Monday, March 9, 2009

Sudah lama tak ku temu

Hai uols sume wat gapo hari ini? saya tak de menda nak wat selain mengadap blog nie.
Bangun tido kemas2 umah sume makan2 ala kadar trus on pc.. itula rutin harian kalo cuti2 mesia nie. Nak tgk tv saya kureng minat sangat kalo ade cite best or tenet wat hal rajin la saya ngadap tv tu.. Pepon sebelum terlupa saya nak ucapkan

"Selamat Bercuti dan Selamat Menyambut Maulidur Rasul.."

Ok arinie saya nak hapdet cite2 yg lepas.. tak sompat tu kan.. layan jela eh

Malam jumaat lepas tetiba dapat panggilan daripada seseorang.. mulanya memang tak perasan sape la minah on the line tu.. seb baik saya pasang telinga betui2.. hah seb baik saya tak terkena taw! rupa-rupanya dorang nie.. Yah dan Nisa. Adik beradik yang saya kenali sejak 8 tahun yang lalu.. berjumpa lagi kita ye..

Dorang calling saya ajak kuar dinner.. so weols pilih kedai yg dekat2 ngn area umah saya sajork

dorang nie adalah adik2 bekas ex bf saya.. saya gumbira berjumpa mereka.. yang selama ini saya anggap seperti adik2 saya sendiri.

Bila dah berjumpa tu macam2 la nak di borakkan.. sambil bercerita sambil amek gambo.. i kan blogger tegar la konon..kang tak de story pulak

saya bersama yah

saya bersama nisa

ain dan anas pon ade.. anas tu tunang ain.. ain, nisa n yah nie sepupu taw! ain nie merangkap housemate saya..

Weols makan kat "Restoran Cereka" dekat area tempat keja lama saya dulu tu.. menunggu order punye la lama.. padahal tak de orang sangat makan kt ctu.. sian si nisa order nye tak sampai2.. padahal kitorg dah siap makan sume time tu..

saya order nasik goreng USA.. tp agak pelik sket rasanye.. hihi macam nasik goreng kicap pun ado! hihi tak baik taw! syyyhhhh

nie apehal lak nie?? hihi saje nak test kamera baru laaaaa...

hah layan tu dulu eh.. kang saya auto publish lagi yo

3 comments:

UnGu VioLeT said...

salam maulidur rasul kak.. moga sama2 memperbanyak selawat ke atas nabi junjungan mulia ini..

honeysour's blog said...

saya pun sepupu ain, nisa n yah ..hikhikhik

CuTeMiUt78 said...

uish... awat nasi goreng cenggitu ya dik

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site