Tuesday, March 3, 2009

Isnin yang ceria

Waaa hari isnin adalah hari yang paling malas dan kadang kala adalah hari yang paling rajin untuk bekerja.. mood saya pada hari isnin nie adalah rajin ok.. so kena la ceria2 baru la rasa tak bosan nak kerja pada hari permulaan nih.. muahahaha sila percaya :p

see dari raut wajah nampak tak saya sangat ceria?? :P Ini gambo sebelum mau pegi lunch daa... so harusla berwajah ceria.. makan kan no 1!! hihi

hari nie juga bertambah sorang lagi geng makan saya diopis.. hari nie merupakan hari pertama ina gebu my frenz koje satu opis ngn saya.. so weols datang keje sama-sama lepas nie..

weols makan kat sup utara sek 3.. tak tau mau pegi mana lagi.. situ la sup yg sedap cket..

jenuh menunggu makanan sampai..

Ina gebu ngn Za makan nasi ayam berempah

saya n nurul pilih nasi putih

dan juga sup ayam.. sedap taw! tapi servis kt cni very the lembap la.. kalo uols dok meja depan2 cepat cket la servis nye kalo dok blakang2 mmg menunggu la jawabnya... huhuh

Pepon kami sangat kenyang kalo makan kat cni.. nasik nye manyak owh.. k meh try makan kt cni "SUP POWER UTARA"

8 comments:

::dazzLaila:: said...

lapo pulak...

CuTeMiUt78 said...

uish... citer pasal lunch ya.. addoooii ler manyak lapar ler... dah la kat sini ujan.. bertambah2 berbunyi2 perut ni nengok makanan itu..

JIVEBUMZ said...

DAZZLAILA: awal lagi kang lunch pegi makan eh..

CUTEMIUT: muahaha cian die.. g makan biskut kering ker apa yg ada eh

eya said...

gendang gendut suda pewotku..

nenekrock said...

huaaaa lapa tgk lauk akk hahahahha

JIVEBUMZ said...

EYA: sabar..sabar eya...hihi

NENEKROCK: ini saje nak bagi idea kt korang sume time lunch karang..:p

c-tie said...

hai kak...kak ina gebu tu baru keje kat jakess ke...kat bahagian ape ye.....

JIVEBUMZ said...

C-TIE: aah baru stat keje kemarin sebagai JURUBAHASA L17.. kontrak

nampaknye c-tie sentiasa mgikuti perkembangan akak eh..hihi

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site