Tuesday, March 31, 2009

Selamat pagi sume..

Bekerja la dengan ceria agar menghasilkan produktiviti yang luar biasa yang akan menggembirakan orang di sekeliling kita. Semoga hasil itu akan mendapat keberkatan insyaallah....

Jadi renungkanlah....

1. Ada antara kita datang ke pejabat hanya memenuhi tanggungjawab 'DATANG BEKERJA' tapi hampa, hasilnya macam kita 'TAK DATANG' kerja

2. Adakala kita rasa 'BUSY' giler, tapi rupanya kita hanya 'KELAM KABUT'

3. Adakala kita rasa kita 'PRIHATIN', tapi rupanya kita 'BUSY BODY'

4. Adakala kita rasa kita 'OPEN MINDED' dan 'OUTSPOKEN' tapi rupanya kita 'KURANG PENGAJARAN'...

ehehe kang senang2 saya sambung balik eh... ada lagi tu.. :d

5 comments:

nenekrock said...

ermmmm
pape pun mulakan hari anda dgn bismillahhh supaya semua yg terlist tu leh bangkit ^ ^

Shemmi said...

hemh...saya selalunya kelam kabut..bukan bz giler...

bagus Jive!


* nenek, mulakan jugak dgn Alfatihah

atty's said...

selalu purak2 bz..ekekekke..

kojah said...

akak, saya dah wat tag akak...tp ada lg 1 ek??

honeysour's blog said...

sambungla lagi...=p

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site