Thursday, March 19, 2009

Tag from ShaifulSafar

5 TABIAT BURUK DI ZAMAN PERSEKOLAHAN

1) Suka tido dalam kelas. Ntah la mata nie rasa ngantuk sangat kalo dok dengar cikgu asyik bercakap jer dalam kelas.. pernah sekali masa kelas menembek jurulatih saya baling marker pen kat muka sebab saya tersengguk2 tido..huahua

2) Suka bersembang dalam kelas. Kalo cikgu tak ada saya adalah juara bercakap.. hihi

3) Bermain batu seremban dalam kelas. Waktu tak ada cikgu la kalo ada mana boleh..

4) Waktu lepas exam mesti malas nak pegi sekolah.. kadang2 sanggup tido kat asrama sampai penolong kanan datang kejut..muahaha

5) Bersama "geng bas sekolah" pegi main kat muara sungai .. waktu tu sekolah rendah lagi..hiii berani betul la kami waktu tu sekarang saya takuttt :p


SUBJEK KEGEMARAN ANDA... KENAPA??

1) Pendidikan Islam - sebab tula bleh score clalu..saya suka sangat subjek nie

2) Kemahiran hidup - Best sebab ada kelas menjahit, memasak dan sebagainya.. menarik la

3) Geografi - Suka sangat sebab cikgu dia mmg cool.. lembut aja bila berkata-kata.. rasanya saya minat cikgu dulu baru saya akan minat subjek yg depa ajar tu.


3 SUBJEK YANG ANDA TIDAK SUKA... KENAPA??

1) Matematik - Kenapa tah saya memang tak minat mate!! tapi mate tula yg akan kita jumpa dalam apa jua bidang yg kita ceburi..huhu nasib baik saya lulus tau..:p

2) Bahasa Inggeris - dulu mmg tak berapa minat la ngn subjek nie.. masuk kelas je ngantuk tapi apakan saya kene tau jugak sebab bahasa antarbangsa kan.. walaupon tak ske tapi saya lulus gak.. hii

3) Ekonomi - tak minat sebab kene banyak berfikir pastu ada pengiraan lagi..huu tak ske


APA YANG MENARIK PADA KAMU...?

Apa yg menarik nih?? susah jugak nak jawab nie..

1) Senyuman kot.. muahaha kang cakap saya perasan plak

2) Friendly.. saya boleh kawan dengan sesiapa sahaja tak kira apa status

3) Cepat cool.. walaupun saya nih jenis yg cepat marah tapi saya totap cepat cool tau!!

4) Cukup la 3 jer kot.. yg lain2 korang describe la sendiri yo


KAMU PALING SUKA...?

1) Wang - sapa tk suka duit wehhh bleh g soping maa

2) Beli tudung - tak kisah apa jenis yg penting terkini mesti nak beli jugak.. kadang2 tu tiap2 minggu beli tudung tapi yg murah dan mampu saja.

3) Layan blog - habit terkini kalo tak bukak blog tak senang hati..huhu


ANDA TIDAK BOLEH HIDUP TANPA..

1) Nyawa pemberian ALLAH SWT ini yg teramat-amat berharga..

2) Keluarga dan seseorang yg boleh memahami diriku ini.


SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR SIAPA YANG ANDA HUBUNGI..?

1) hurm semestinya en bob.. lalala


P/S: List orang yang aku suka utk TAG...

- honeysour
- ain butterfly
- cutemiut
- kojah
- Cik Anie
- Adik YAT

Korang yg berkenaan sila menjawab tag ini yer!! plsss sayang korang..


9 comments:

Cik Anie said...

hehe..kena tag yer.... ermmm.harus dijawab ni....

honeysour's blog said...

aiseh..terkona jugak den..

Nurul Ain binti Mohamad Yusop said...

muahaha..baik2..ain sahut cabaran..hihi

CuTeMiUt78 said...

oopppss.... baru baca n3 ni.. sekali tgk nama kena tag da... oh..oh adik kusayang.. akan akak laksanakan ya.. mekacih sebab sudi senaraikan nama akak utk tag kali ni

Cik Anie said...

ila.. tag dah settle erk....

kojah said...

alamakkkkkk!wat2 xnmpk la...aci dok =P

Hayati said...

huhu...lambat sikit no..

shaifulsafar said...

TQ. jivebumz.... sahut cabaran saya.
tapi nama saya tu kene betulkan tu... bukan shairul safar tapi SHAIFULSAFAR.... it's me!


http://www.shaifulsafar.com

JIVEBUMZ said...

SHAIFULSAFAR,
saya dahbetulkan nama awak kt link sebelah.. sori taw!! typing error

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site