Sunday, March 22, 2009

Kenduri sambut menantu

Sabtu tadi saya dapat meluangkan masa hadirkan diri ke rumah pengantin Haikal dan Hazati kali ini sebelah pengantin lelaki pulak. Kenduri sambut menantu.. kt area KL saje.. Minggu lepas kat Kulai sebelah perempuan.. alhamdulillah saya dan en bob dapat hadirkan diri untuk kedua-dua majlis dorang nie tau! :p

Sepatutnya saya kena jadik pengapit Hazati tapi disebabkan saya terlewat sampai... so ada orang lain yg take over job tu..hihi selamat guwe

Alhamdulillah majlis dorang nie berlangsung dengan gilang gemilang .. kira final la nih.. cuaca pun elok cerah dan panas lak tu.. ok la cam minggu lepas kat Kulai ujan ... tapi bg saya kalo ujan cket pon ok jugak tak de la panas sangat.. hiks

Mereka memilih tema warna ijau.. cantik jugak kaler nie.. hurmm

sebelah pengantin lelaki mmg sempoi aje lepas makan pengantin bergambar bersama saudara mara dan rakan taulan.. tak de nak sanding2 bagai..

Petang kenduri tu saya ngn en bob temankan pengantin nih g amek gambar outdoor plak. Kali nie kat bukit melawati.. ala kat area umah pengarah yusuf haslam tu.. saya terlupa nk snap pic rumah yusuf haslam yg tersergam indah tu.. mak ai mmg cantik gilerrr.. rumah dia kat lereng bukit.. cantik sangat.. ala uols pon penah tengok cite sembilu kasih kan? hah cam tu la rupanya.. :p

sebelum sampai kt area umah yusuf haslam tu weols singgah kat cni.. cantik gak untuk photoshoot tapi tak ingat apa tah nama tempat nie..

saya dok kat belakang photografer dorang nie sambil curik2 amek gambo..hihi

hah menjadi jugak pic nie.. bestkan jadik pengantin leh amek gambo sana sini :p

ini la tempat nya.. kat atas bukit area umah yusuf haslam tu.. pemandangan mmg cantik yg amat la..

macam2 aksi posing yang dorang kena buat.. tapi aksi2 yg ok ok ajelah tak de yang terlampau yer..hikhik

penat jugak nak kene senyum memanjang nie..

kat cni la dorang amek gambo.. banyak lagi la gambo dorang kt cni.. mcm2 aksi.. saya ngn en bob sekadar menjadi pemerhati.. dalam hati teringin jugak nak amek gambo kawen kat cni nanti..huhu sempat lagi nk berangan..lalala

Ok dah settle entry kawen dorang nie.. lepas nie saya doakan kalian berdua sentiasa berbahagia hendaknya dan cepat2 dapat baby loh.. hikhikhik

8 comments:

shaifulsafar said...

huhu.... tq sbb dah betulkan nama erk...

awak ni...suka tgk gambar pengantin yg lawa2 yerk?...

nanti kawin jgn lupa hire potograper yg hebat2 ye.....

nenekrock said...

bestnyaaa amek pic outdoor tuuuu
lomentikkkk
=D

JIVEBUMZ said...

SHAIFUL SAFAR,
same2.. eh bukan cam gitu kebetulan kawan kite kawen so kite pon nak tumpang publish gambo dia kat ni..hihi


NENEKROCK,
yup mmg lomantik loh.. :p

aDuKa イスラム教 said...

waaaa.. sweeeettt.. sempoi la pics diorg.. im feeling too jealous right now.. hm.. *thinking*

bile ek giliran sy ek?...
mimpi..............

neezareef said...

wah wah
syok prantin gambo2 kt luar umah tuh

JIVEBUMZ said...

ADUKA,
saya pon menjeles jugakkk!! kikiki


NEEZAREEF,
haah mmg sangat la betnye..

CuTeMiUt78 said...

memang cantik ler..

adenium said...

suka lah tgk gambar pengantin ngan background hutan2 tuh...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site