Friday, March 20, 2009

Tag dari kak cutemiut

Kak cutemiut ku cayang,

Saya dah penah buat tag nie dulu tapi tak pe saya layankan aje.. kerna akak cayang punye pasal taw! heheh. Thanxs akak tag kite.. nanti tag lagi yer..hihi



1. Anda rasa anda hot?


hot?? biasanya hot tu untuk orang yg glamer gitu kan.. macam saya idak la hot pun.. besa2 saja.. bukan nya terkenal pun..hukhuk


2. upload gambar kegemaran anda.

3. Kenapa anda suka gambar ini?
gambar faverat saya dan en bob.. hasil editing ain butterfly.. my housemate.. sangat unik n kreatif.. :d time kaceh ain.. akak ske sangat pic nie taw!

4. Bila kali terakhir makan pizza?
kali terakhir masa buat jamuan perpisahan untuk opismate saya yang dapat bertukar kerja ke tempat baru.. bulan 12 tahun lepas kot rasa-rasanya

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
lagu daripada Esther peserta daripada one in a million.. tajuknya tak tau.. sambil menjeling nengok tv nie..hihi

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
tengok tv loh..

7. Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan aper?
saya suka kalo di panggil "sayang"..muahaha

8. Tag lagi 6 orang dengan hati terbuka tanpa rasa kekesalan sila lakukan homework yer......

1. Adik YAT
2. Ain Butterfly
3.Kojah
4. Azlia Sapari
5.Neezareef
6.Ladykiki


9. Saper no. 1- kepada anda?

Adik YAT adalah adik bongsu saya.. so sila jawab dengan hati yg redha yer..hihi

10. Orang no 3 - ada hubungan dengan sesiapa?
Entah saya pon tak taw.. kitorg baru jer berkenalan dalam alam maya nie tak sempat nak tanye sape bf dia.. rasa2 dah bau2 nasik minyak dah tu.. :d jgn marah yer kojah!

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang no. 5 - ?
Neezareef merupakan seorang ibu kepada anaknya yg comel..baru lagi kenal ngn dia nie tak tau sangat background..hiks

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4- ?
yes cik Azlia nie dulu dok serumah ngn saya masa saya belajar kat poli ipoh dulu.. baik hati orangnya taw!

13. Siapakah orang no. 2 - ?
Rakan serumah sekarang nie dan juga merupakan sepupu kepada ex-bf saya..hohoh

14. Bagi pesanan anda pada orang no. 6 - ?
Cik Ladykiki.. nanti kalo kite g serawak leh jumpa awak kan?? leh g makan manok KFC sama2.. auuukkkk

Pehhhh settle suma hutang piutang saya nie.. kepada sesapa yg tag saya tu tapi saya tak terjawab sila reminder balik yo!! maklum la mata saya nie sepet tak bape nampak..muahaha
kepada kak cutemiut sila berbangga dengan saya yer..kikiki

7 comments:

Ady Syam said...

ngeee... aku hari ni jawab 1st tag, best gak jawab tag ni kan

CuTeMiUt78 said...

ngeh..ngeh..ngeh... clap..clap utk jivebumz... bagus gigih membuat tag.. walaupun dah penat buat.. heh..heh..heh..

SRISUFI said...

Gigihnya kamu jawab tag nih.

heheh

JIVEBUMZ said...

ADY SYAM,
best mmg best tapi kalo sekali dapat banyak tag jenuh gak nk menjawab tu..hihi


CUTEMIUT,
hihi clap clap ur hand.. thnxs akak ntitag kite g ek..hihi


SRISUFI,
yup sangat gigih tuuu

~PakKaramu~ said...

Pak Karamu melawat anda

mknace said...

nice blog
siap ada utang2 tag lak ye

JIVEBUMZ said...

PAKKARAMU,
ya silalah melawat..hihi


MKNACE,
time kacehhh

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site