Wednesday, March 11, 2009

Bungkusan untuk akak cutemiut

Tengah hari tadi saya ke pejabat pos ditemani oleh my opismate nurul.. mak ai ramai sungguh orang kt situ.. nasib baik la saya tak perlu amek no dan beratur panjang2 kan

Terus ke kaunter pos laju amek form

saya dah lama tak wat pos bungkusan nie taw! agak bler2 cket laa kan.. dah konpius nak amek pos domestik ker pos laju.. at last g kaunter tnya org kat kaunter tu..hihi

dia cakap kalo pos laju sampai cepat.. yela kan nama pon pos laju.. kalo pos domestik tu pulak makan masa seminggu.. haissshh lambat beno, sian lak ngn akak cutemiut karang tertunggu2.. :P

masa nie ngh konpius nak isi form..hiks

lastly saya pilih pos laju la..laju cket..

Ok kepada kak cutemiut.. kalo dah dapat barang tu karang roger2 la saya di sini ek.. :d

6 comments:

nenekrock said...

jeless jeless bila nk bat lg kak??

CuTeMiUt78 said...

ish..ish.. malu akak dik ooiii... anyway thank k sebab sudi beri hadiah tu kat akak.. akan akak tunggu itu hadiah.. sskkkeee tau..

Hayati said...

woooo...bile nk wat org bg comment paling tinggi dpt adiahh niee.....wooo2, nie idea saye....

JIVEBUMZ said...

ELLO NENEKROCK, bile nak buat lagi?? muahaha tunggguuu

ELLO CUTEMIUT, hehe saya pon ske bagi adiah kat akak..lalala

ELLO HAYATI, aik apesal lak org yg bagi komen tertinggi tu perlu dapat adiah?? bagi seploh sebab?? hihih

masviona said...

alaaa....nak lah jugak kain pasang kaler hijau...ahaksss....jelesnye

JIVEBUMZ said...

ELLO MASVIONA, hihi nak jugak ek?? dah terlepas ar contest..nanti ade lagi join taw!! :d

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site