Wednesday, March 4, 2009

Berdua lebih baik??

Berdua lebih baik??? haissshhh bukan sengaja kitorang nak kuar makan berdua saja tapi kawan2 yang lain suma ada hal masing2.. suma tak nak join.. maka terpaksala kami berdua dating berdua makan tengah hari bersama.. muahaha

Hari nie saja gatal2 nak g lunch jauh cket.. kitorang g seksyen 7 cam dah lama tak makan kat Amin Thai nun.. tekak teringin nak pekena "Nasik Goreng Thai"

Nie dia nasik goreng thai.. sodap taw uols!!

saya order kerabu mangga.. rupa-rupanya dalam nasik goreng thai tu dah ciap2 taruk sket kerabu nih.. cis kalo tau tadi kansel order kerabu nih.. banyak2 tak termakan saya sorang

semestinya jus epal..

muke lapar tahan gaban dah nie.. :P

nurul masih menten.. :d

walaupon berdua makan tetap berselera gitu.. ok meh try makan kt cni konfem sedap!! promote promote "Amin Thai, Seksyen 6"

10 comments:

nenekrock said...

wahhh bosa-bosa chili api kak bum bum tu jaga2 tuhhh ^ ^

AzLiA said...

wah..nampak sedap baget..
hehehe

Luth Textile said...

lawa kawan depa..
ejas la ke luth..
kikiki..

tak penah makan kerabu mangga

JIVEBUMZ said...

NENEKROCK: haha akak telean aje cili tu sume taw! muahaha

AZLIA: sedap dong :p

LUTH: haittt luth ko sompat lagi cuci mata ye.. nie awek dah bersuami taw!! jgn memain k

Shemmi said...

aku tak mo makan nasi..aku takmo makan nasi..

so entah kenapa..tgk nasi goreng Jibam ni..lansung tak ter'sior' kome!!hahahaha!

Cik Anie said...

kena pi cari kat sek 6 nih.. mcm teringin jer nak makan...

CuTeMiUt78 said...

wah... sedapnya... dik, klu tak silap akak kan.. hari tu ada tulis pada sesapa yg dpt print screen pengunjung yg ke 10000 sila email kan.. so.. now akak dapat capture pengunjung ke 10000 tu... nnti akak emailkan k

~ceRRy beRRy~ said...

sedapnyeee la nasi goreng tuh..
my fav tuh!!
huhu...

kyrol.amri said...

weyy...
pegi amin thai tak ajak aku...
majuk ni...majuk ni

JIVEBUMZ said...

SHEMMI:elele kak..yeke ker tak ter'sior' tah tah akak dah tertelan air liur...muahaha

CIK ANIE: haaa apa lagi harus carikkk

CUTEMIUT: saya dah received email akak..thnxs ye!

CERRY BERRY:mmg sedap taw!! sehingga menjilat sudu n garpu :d

AMRI:ko jgn majuk la ngn aku buruk ropenye..hihi nanti2 la kalo aku baik ati ajak ko g makan ctu :p

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site