Monday, March 9, 2009

Servis myviva

Hari sabtu pulak..hihi layankan ajo.. zassst

Saya berjanji ngn En Bob mau g servis keta kt perodua area umah saya nie kan.. tetapi sesuatu telah berlaku.. En Bob tak dapat menemani saya owh... sedeyyyyyy

Saya gagahkan diri pegi sorang2 walaupon perasaan was-was tetap ada.. bkn ape dulu masa first servis org perodua dah ketuk saya dengan hege yg mahal.. ada ke patut kete kecik servis mencecah rm 200++ huh tu yg acik tak sanggup tu kalo second servis terkena lagi! Bangkrap loh!!

Kali nie saya pegi perodua yg lain pulak nk try tengok cemana.. Perodua Kemuning Express.. tunggu aku..muahaha

walau ati sedey tapi tipu la kalo saya tak senyum mase amek gambo..hiks

sampai aje kat sana tak ramai sangat org yg tengah servis keta.. ok la kan tak payah tunggu lama sangat.. En Bob pesan sebelum nak servis keta tu tipon dia dulu bagi tau barang ape yg dorang nk tukar tu.. memula mcm tak nk kol taw! besa la i kan merajuk.. tapi tak sampai ati owh.. terus tipon En Bob bagi tau apa barang yg nak di tukar suma.. haha tak jadik nak majukkk

Lepas dah ok sume dorang pon wat la servis..

saya kat dalam bilik menunggu tu keja amek gambo aje loh.. sambil wat2 baca paper yang ade kat ctu..haha malas nk baca sebenonye

nasib baik kejap aje servis tu.. ala basic servis aje.. hege tak sampai seratus pon.. lega.. lebih kurang 45 minit settle!! tak sempat saya nak rasa bohsan duduk menunggu kat ctu.. :P

Petang lepas servis keta tu... kat umah saya..
Tetiba ada org ketuk pintu...
dengar suara cam budak2 kecik..
Sekali bukak pintu tengok2 dorang nie daaaa.... yea yea i misssssss uols...


Fatin n farah.. ini anak buah saya yg telah 3 bulan tak jumpa.. hohoho rindu wooooo

Nampaknya kak ju dah tak marah kat saya la tu :p

"Ala kak ju jangan marah lame2 eh nanti cepat tue taw!" hihi


Saya tau dorang nie dah gian nak main game on9 kat umah saya nie.. best la dapat jumpa dak berdua nie leh peluk2 depa..hiks

Dorang ade bagitau baru-baru nie dorang g family day kat PD.. hoho best laa depa.. pegi ngn mak ngah n pak su sekeluarga.. best la depa kan pi jalan2 mandi laut.. tapi yela masa tu sapa la saya nak ikut kan.. huhu

tak pela saya pon ada hal time tuu..

Pepon THANXS KAK JU!!! i lap u :d

3 comments:

Hayati said...

wooo...besttnya pie bercutii ooo..

JIVEBUMZ said...

HAYATI: tak pala sapa la kita :p

CuTeMiUt78 said...

alhamdulilah..kak ju dah ok ya..cepat ya dioarg servis ya..akak punya keta pun bulan ni baru nak servis lagi kat produa

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site