Friday, March 27, 2009

Jom jom cuci mata

Seperti kebiasaan kami kat opis nie kalo minggu gaji mesti nak kuar poya-poya kat soping kompleks.. waktu orang laki g semayang jumaat la masa yg paling seswaiii.. best kan time nie orang pompuan je penuh kat soping kompleks tu.. hiks


tengok tu kalo kuar merayap jer mesti on time kalo waktu keje macam nie kan baguih :P


hari nie kitorg kuar berempat.. saya, nurul, za n ratna also my geng makan la depa nie
gambo ratna tak de time nie sebab dia adalah driver kitorang.. ngeh ngeh ngeh


dah lama rasanya tak duduk kat kerusi blakang nie.. :p harus gedik2 dulu bersama temanku

Kitorg mcm biasa park keta kat Alam sentral.. pastu jalan kaki g kompleks pkns.. nurul nak cari jubah untuk kakak dia.. gambar tak de plak nk tayang jubah tu kat cni.. pastu jalan kaki g sacc mall nurul nak carik lipstik.. aikkk nurul ajo yg soping?? hiks

almaklum sajalah jarak soping kompleks nie dekat2 ajo..

saya punya target hari nie tak nak beli pape ok!! so saya nak ikut dorang jalan-jalan sajork :p


gambo nie masa kt sacc mall.. tengah menunggu si nurul ngn cucuk duit.. kitorang lepak2 la kt floor tu sambil tengok2 pemandangan kat bawah.. see banyak kan keta mahai2 kat bawah nie.. siok je tengok.. tapi syukur la masing2 dah ada keta sendiri walaupon hanya mampu milik keta malaysia saja..


interprem haruss la lebih2 cket :p

Lepas dah puas poya-poya kat sacc mall tu kami jalan kaki gerak ke alam sentral balik.. kuat jalan woo weols nih..

Sampai aje perut dah keroncong.. lapaaaa

terus menuju ke food court.. saya macam besa order sizzling ajo

dan air manggo...

saya punya makanan sampai dulu time nie.. saya makan dulu.. kesian depa makanan lambat sampai.. sampai saya dah siap sendawa baru dorang nye makanan sampai.. hihi cian depa


masing2 lapaaa gileee bile makanan lambat sampai muka masing2 dah sentap.. hihi tapi dorang pandai caver neh


cian dorang dapat pulak nasik goreng lembik.. apa nak buat macam tu la kalo dah org ramai sgt mengorder kekadang tu dorang nie main belasah je masak.. ada dorang kesah sedap ke idak kan?? iks iks iks nasik mentah pulak tu

Pas makan kitorg pon cabut balik opis... dah dekat pukul 3 ptg wes.. jom jom

6 comments:

atty's said...

BESHKAN DPT SOPINK NGN KEKWN...
NAK SZILLING..

Luth Textile said...

SEDAP LA..

DAH LAMA TAK MAKAN SIZLING :(

JIVEBUMZ said...

ATTY,
haah best kty.. sesekali kuar ngn dorang nie mmg best.. release tension kat opis tu


LUTH,
mmg sedapppp
g la makan kat carefour tu.. dulu akak clalu pi taw

~ceRRy beRRy~ said...

wawawa...
shopping sakan yep!
aah..mmg best klu shopping time org laki xde..
kan best klu de shopping complex khas utk org pmpuan jek!
[abes r sesak gler tmpt tuh nnti!]
ngeh3....
:)

JIVEBUMZ said...

CERRY BERRY,
hihi kalo soping kompleks untuk orang pompuan jer jenuh la bersesak kat dalam tu dik oiii..

Hayati said...

wahhh...
sakan la bila time gaji no...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site