Friday, March 20, 2009

we will miss you

"Kak Dah jangan tingalkan kami!!" uhuhu

Kak Dah tetap pergi jua...


"Semoga berjaya di tempat baru yer kak dah!!!"

"Kami akan merindui kemesraan kak dah sampai bila-bila..."


saya dan kak dah

Kak dah adalah juruteknik kat opis saya yg telah bertukar ke JPA, Putrajaya.. pada 19 mac tadi. Sempat la kami bermesra dengan beliau selama 6 bulan dia ditukarkan di jabatan saya.. Setiap pertemuan pasti ada perpisahan kan.. begitulah dengan kami.. sedey jugak la bila datang keje semalam.. kak dah dah tak de.. dah la meje dia sebelah meje saya.. terasa macam kak dah ada lagi kat opis nie.. huh

Sempat saya kidnap gambo kak dah masa hari last day beliau kat opis kitorg iaitu hari rabu tadi

rakan saya nurul bermaafan dengan kak dah

time nie kak dah dah mula sebak .. secara tak langsung dia telah mengalirkan air matanya..

kat unit saya nie ada 4 orang jer pompuan.. pasni tinggal la kitorg ber 3

Begitulah adatnya.. bertemu dan berpisah.. kepada kak dah semoga lebih cemerlang, gemilang n terbilang.. jangan lupakan kami di sini ye!



Kak Dah...

We will miss you.......

4 comments:

CuTeMiUt78 said...

setiap pertemuan..pasti ada perpisahan kan

alina said...

salam singgah.X change link yer..
http://alina-wonderfullife.blogspot.com

kojah said...

semua bj biru...dh rancang ke kak??

JIVEBUMZ said...

CUTEMIUT,
betul tu kak sampai masa kita suma akan berpisah kan?

ALINA,
orait i link ur blog too

KOJAH,
yup! nie uniform kitorg la..huhuh

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site