Tuesday, March 24, 2009

Hepi bufday NISA

"HEPI BESDAY TO U...
HEPI BESDAY TO NISA
HEPI BESDAY TO U..
MAY ALLAH BLESS U.."



Kepada adik An-Nisa Abriza Binti Shamsul anak kepada pemilik blog VIRUSPADU dan En LALOQUE diucapkan " SELAMAT HARI LAHIR YG KE 2 TAHUN"


p/s: Acik doakan nisa membesar sebagai anak yang solehah dan berjaya dunia akhirat yer.. :d

8 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

alalala...
c0meynye dak nih..
rambut die tuh c0mey la..
tukar rambut leh x??
keh3...
:)

aDuKa イスラム教 said...

aaaaa comeeeyyyyyyynnnyeeeeeeeee!! O_o

CuTeMiUt78 said...

sama umur ngan mirul.. cuma mirul punya besday bulan depan

laloque said...

TQ... semoga anda jua dirahmati Allah...

aFkaR'z said...

salam kenal...

http://sweetdarling79.com/

Shemmi said...

MasyaAllah..

comelnyeee hamba Allah nii..
rambut comel..
muka comel..
gambar comel..
shot comel..

JIVEBUMZ said...

CERRY BERRY,
hehe suke suke jer nak tukar rambut ngn adik nisa yer..

ADUKA,
yaa dia mmg dak comellll

CUTEMIUT,
iye?? waa tak lama lagi tu kak bleh la celebrate yer :d

LALOQUE,
time kaseh.. mudah2an :d

AFKAR'Z,
salam kenal.. saya dah link awak yer

SHEMMI,
haah kak segal-galanya comel kan.. akak doa2 la dapat baby nti comel cam gini :p

Binjaie said...

comelnya...baraka allahu fiha

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site