Friday, March 27, 2009

Pencarian one drop perfume

Petang semalam balik je keje saya ngn ina gebu terus pecutttt... lari laju2.. lari ker?? hikhik tak dela jalan laju jer ke parking keta.. cepat2 naik keta cepat balikkkk

Saya memang dah berangan2 nak beli perfume tu.. tengok entry adik YAT la punya pasal ni.. hari tu saya dah jumpa ngn perfume tu kat econsave.. ala gerai2 kat depan kaunter bayaran kat econsave tula.. dapat gaji nie terus la berhajat nak beli.. ada orang ckap perfume tu suma wangi2.. so harusla nak cuba :p


sompat lagi nak posing masa kat lampu isyarat nih :p

Sampai je kat econsave terus serbu kedai nie..

kedai nie ala-ala kedai jual jamu dan barang2 kecantikan untuk org pompuan tula.. tapi untuk org laki pun ada jugak laa.. tapi tak la sebanyak barang utk org pompuan tu

Saya pon cari2 la mana tau dah abes.. nasib ada lagi.. tapi kan yg saya nak tu set women no 1!! adoyaiii tak ade la pulakkkk huh

Bincang2 ngn ina dulu... pastu ina cakap takpe la karang malam g carik kt mydin usj pulak.. hoho
Oleh kerana nak jugak yg set no 1 tu weols terus kansel nak beli kat econsave tu.. terus balik nak mengejar cite SpaQ2 pulakkk..hihi

Layan cite SpaQ2 dulu sampai maghrib... bestt wooo hepi ending.. akhirnya Qistina bertemu jodoh jua dengan jejaka muda si Fahmi tu.. garden wedding gitu! wow bestnye.. pastu si Marlia pulak dah selamat bersalin dan bahagia bersama Zafrul.. Tania tu macam ada gaya-gaya nak baik semula ngn si Dafi tu.. pastu lak si sofiera kesian kan? dok dalam penjara.. sedih ar part melissa jumpa ibunya dia kat lokap tu.. seyes sedayyyy huhu.. Julia pulak nak kata macam jahat lagi pon ada macam insaf dah pun ada.. entahlaa.. kot2 ade SpaQ3 pulak karang.. yela kan si Julia tu macam nak gunakan anak dia plak untuk balas dendam.. jeng jeng.. (sempat lagi komen cite SpaQ :p)

abes disitu...

Malam tadi pas maghrib saya bersama ina gebu dan zai ke Mydin USJ... Terus menuju ke gerai2 yang kat luar pasaraya mydin tu.. cari punya cari akhirnya kitorg jumpa jugakkk

yea yea One Drop Perfume

tarraaaa

One Drop Perfume Set One for woman.. Rm 40.00 only!

Semestinya saya memilih set berwarna ijauuuu

SET HIJAU (WANITA)

antara jenis wangian yg terdapat dalam set ini :-

1) Escape-Calvin Klein

2) Romance-Ralph Lauren

3) Pleasure-Estee Lauder

4) Still-Jennifer Lopez

5) For Her-Narciso Rodrigues

6) Baby Doll- Yves Saint Lauren

7) Cool Water for Women -Davidoff

8) Apple Blossom-Body Shop



dalamnya ada 8 jenis minyak wangi yang berlainan bau nye.. macam2 ado!

hah apa lagi korang meh la try.. lebih jimat dan ekonomi.. saya beli satu set tapi share dengan ina gebu so pilih la sorang 4 botol.. ok la tu kan?? Rm 20.oo sajork hikhik

Apa yang menarik tentang One DroP Perfume??
  • Hanya setitik badan akan mewangi sepanjang hari
  • Haruman setanding dengan minyak wangi berharga ratusan ringgit
  • Diinspirasi daripada 48 jenama branded antarabangsa
  • bahan ramuan asli tepu tinggi diimport dari Mesir@ Egypt
  • 50-80 kali penggunaan setiap botol.
  • Boleh digunakan untuk dibawa bersembahyang.
  • Tiada alkohol
  • 4 set wanita dan 2 set lelaki
  • 8 botol pelbagai haruman 2.75ml dalam setiap set.
  • Boleh dijadikan hadiah ulang tahun perkahwinan, harijadi atau cenderehati untuk yany teristimewa
  • Pati minyak tulen tanpa campuran air.

kepada sesapa yg teringin nak beli satu bleh beli kat mana-mana stall yg jual jamu-jamu la bagai tu tak pun leh carik kat blog nie http://hasrydaniel.blogspot.com/

Ok itu saje.. pasnie entry kat mydin pulak menyusul yer

11 comments:

nenekrock said...

bestnyaaa kak
pressie kat saya yaa kak bam2
nnti sy bagi alamat uma
hahaha
=D

zAhiDah diHaz 17 said...

SY PUN DAH DA PERFUME TU. FREE LA. MY UNCLE BAGI. HEHEHEHE. AMBIK YANG NO 4 PUNYA... OK GAK LA...

CuTeMiUt78 said...

wah..bagus2 dah dapat ya. best kan bau dia

shaifulsafar said...

bau dia bleh tahan berapa lama erk?... pernah nak beli...tapi tak jadi...huhuhu....


p/s: wangi sokmo la yerk kat opis tu...

alina said...

adik bam..akak pung dh pakai perfume ni skang.encik bapak hadiahkan.beshh kan

Hayati said...

haa.......
macam nie la...
sebijik sama...
ok la 2...coba dulu 4botol..
kalo best beli set baru plak...

yanizan said...

weh, bleh ar present kt akk satu... wat tester ... kata nk promo kannnn ....?? :P

FRB said...

wah! wah! org bru dpt gj. shopping eh. frb ni nxt week bru bleh kire duit. pasni jivebumz wangi sakan la dtg ofc.

atty's said...

ade terbaca dlm paper pasai nie.

shaifulsafar said...

jivebumz kene tag lagi.... huhuhu

shiemz said...

Best ker perfume nie... ghamai yg dah order... bagus2..nanti nak try gak...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site