Thursday, March 19, 2009

Korang makan ape meh??

Apa nak hapdet yer?? muahaha bagi korang terliur sket...

Firstly mintak ampun saya teringin sangat mau makan McD tengah hari tadi .. so tak jadik boikot utk arinie..huhu

Punya la malas nak kuar saya kirim kat dak opis je.. suh dorang drive true

hasilnya.. Double cheese bege..nyum nyum

sile-sile.. :d

Bismillahhirrahmanirahim..
makan dengan kerakusan yg amat....

13 comments:

Hayati said...

mmg x boikot2 dah la niee...wakakaka

singamaraja said...

Wow ! alahai,
jangan buka mulut besar ye ! he he he he

Corey said...

makan je la.. dah rejeki

nenekrock said...

kakkk
u lookkk soo sexyla when u open ur mouth uuuuuuuuuuu

honeysour's blog said...

kak ila...nak cikit..hehe

neezareef said...

seb baik i x minat cheese burger
kalo tnjuk mekciken ke td
siyapppp

rose said...

perhh...rasa lapak lak... hari nie lunch nk oder mcd lah..woohoo

JIVEBUMZ said...

HAYATI,
hihi tak jadi boikot utk hari semalam..kuang kuang kuang

SINGAMARAJA,
kalo bukak mulut kecik2 tak puas nak mamam la..hikhik

COREY,
rejeki ALLAH swt..:d

NENEKROCK,
aiyak itu macam pon seksi loh???

HONEYSOUR,
meh cni meh akak cuapkan..hiii

NEEZAREEF,
ala kite pon tak minat cheese bege nie tapi saje nak try2 mmg tak best kan.. best lagi chicken mc deluxe!! :p

ROSE,
haha order order saya tak galakkan anda taw!

CuTeMiUt78 said...

uish... mc d ler.. emmm.. double cheese tak berapa minat ler. best lagi big mac ke.. double mc chiken ke.. perrghhh..

Binjaie said...

Saya layari beberapa blog pmpn mesti ada entri pasai depa makan, awat ha? hehehe

zAhiDah diHaz 17 said...

macam best je makan tu. nak jugak!!!

kojah said...

akakkkkkkk, boycott la...hiks!

JIVEBUMZ said...

CUTEMIUT,
itu la pasal kak memang tak best double cheese nie rasa masam cket.. tapi gatal nk try..hihi


BINJAIE,
ontah la.. masing2 suka bab makan nie.. mcam menarik gitu..haha


ZAHIDAH DIHAZ,
jom jom kita pi mcd..hihi


KOJAH,
boikot lani..akak tak pi beli tapi org yg belikan!! muahaha

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site