Friday, August 21, 2009

Sanggup tu beratur panjang semata-mata...

Semata-mata mau makan itu KFC.. huhuu giler la orang shah alam tengah hari nie.. sume sanggup jer beratur.. . seolah-olah tiada esok lagi nak makan KFC.. almaklum saja lah yer esok kan dah bermula bulan puasa.. tak kan esok nak makan kat sini.. kalo nak makan pun kena tunggu waktu berbuka yer tak?

Sanggup kitorg beratur tau uols... masa nie ada 10 orang lagi berbaris kat depan kami nie haa.. sabar jela.. sampai naik kematu kaki berdiri..hukhukhuk

sabar sabar sabarrrrrr

Oleh kerana ada seseorang menaja makan tengah hari kami tadi maka dengan kudrat yang ada aku dan opismate sanggup berbaris panjang.. ala weols tolong beli jer.. dah orang nak belanja kan.. rembat aje.. hiks

tima kasih yer en blek!!!! murah rezeki ko


Beratur tak lama dalam 20 minit camtu aje.. tapi lenguh jugak la kaki nie..

Hurm aku bersama opismate (Nurul n Za) window soping tadi kat Kompleks PKNS.. tengok2 baju raya.. wahhhh dorang dah mula berniaga.. macam2 pattern.. macam2 kaler serba serbi ada ok.. cuma bawa duit jer.. memandangkan duit kitorg tak berapa nak ada so kitorg jalan2 sajork... kalo nak beli time skg nie mmg tak mampu laa... mahal woooo kena tunggu dekat2 nak raya baru bleh beli kot :p tapi aku rasa hege kain baju kat PKNS tu sama je.. mahal mahal mahal

Ok la uols masak ape malam kang?? hihi mesti spesel kan? boleh wat untuk sahur sekali ye dak? hihi aku pon tengah dok memikir nie ha nak masak ape la jap lagi.. esok nak bangun sahur.. em bestnyeee.. malam kang terawih yer!

ok laa nak balik awal arinie.. semangat nak masak.. hihi

selamat berterawih yer uols!!! :d

2 comments:

mAr@ZiEy said...

Kak..same lah kat Bangi pun same..beratur panjang sgt2 td..huhu

ChiLaBaey's said...

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak... Puasa jangan tak puasa.... dan juga Selamat Bersahur pagi nanti.... :) Esok jangan pulak lupa dah puasa tau... karang selambe je ajak kawan pergi makan tengahari untuk sesiapa yang bekerja esok... atau berada dirumah.... hehehe...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site