Monday, August 10, 2009

Cilok n3 honeysour..kekekeke

Sumber: from my dear honeysour

Jangan mare ye nana akak cilok n3 ko neh..haha sebab banyak sangat ko taruk gamba akak.. tu pasal akak berkenan sangat nak abadikan kat blog akak jugak.. tak salah kan? dah mintak izin tau! :p

Malam nie ingat nak apdet sket sekali jenguk2 blog honeysour dia dah siap2 taruk gambar tunang aritu.. arrrr tak aci!! akak belom taruk lagi..heheh saje jer tu.. anyway time kasih yer nana a.k.a honeysour coz sudi watkan n3 yg so spesel nih.. nak tunggu n3 akak lambat sket la.. pc kat umah nie lembap gilerrrr nak upload gamba.. pastu "kemalasan" pun ada.. badan rasa penat sangat tau uols! huh tak cukup rehat agaknya.. paham2 la kan hari sabtu kenduri tunang.. hari ahad celebrate bufday.. hari isnin keja...ada odit lak tu huhhhh penat sesangat.. ok tak pe korang layan la dulu n3 yang aku cilok nie ek.. ada masa kang aku hapdet dari koleksi aku plak yer.. zassstttttt
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>


Hari Sabtu 08/08/09
memang nak pegi majlis ni...
pagi2 lagi aku dah ikut enady g keje...
hantar dia kat kilang n aku drive terus ke umah abg gee kat Puchong..
ade 3 mision ari tu...
1. teringin nak makan nasik lemak puchong...dekat ngan umah abg gee...sedappp...
gambo..aku luper nak amik...akibat pelahap ya amat...hikhik
2. nak g Celcom Center kat Seksyen 9 Shah Alam..nak buat simcard...yeay..aku guna no lame ye...013-339****
hanya RM5 je dapat yg baru
3. nak g umah jivebumz dia bertunang...

so...semua mision adalah tercapai..clap clap clap...
jom layan gambar2 kak ila aka jivebumz di hari bersejarah dia...
majlis diadakan di Lebuh Utara Ampang...
huhu..sangat scary masuk dalam ini kampung wooo...
tepi bukit...bila tengok bawah gaung..
aku baru tau ade perkampungan kat ampang ni...
ala dekat area2 bukit belacan tu...
kereta sentiasa banyak...jammed sesado...
sampai sesat larat...masuk kampung2 kat Tesco Ampang tu...
huisshhh..baru ku tahu ade banyak rumah ala2 kampung kat ctu...
pastu yang duduknya ramai org Indon...huhu...
bertolak dalam kul 3.00 petang...
akhirnya dalam kul 5.00 petang baru sampai plus jammed lagi...hikhikhik..
kak ila buat majlis ni kat rumah kakak sulung dia...
save budget pihak lelaki..hihihihi...
pihak lelaki dari kajang saje...
sampai je, kak ila tgh nak potong kek...
oh ye..kek ini kaler purple ye...
ntah knape masuk kamera aku ni kaler dia biru lak...
ape2 pun ..kek ini sangat sedap...inagt nak tapau..hahahah...




gaya candid dari jivebumz...hahaha,,mmg kenangan gamba ni...

hantaran dari pihak lelaki...
coklat..aku mintak satu..ekekeke...
baju sepersalinan untuk majlis akad nikah nanti...
kaler kelabu..cantik...
kotak cincin je...cincin nye dah kna pakai...
luper lak nak snap gambar cincin...
sirih junjung dia sangat sweet...napelah aku tak terpikir nak buat macam ni dulu..
rase nak putar je balik masa yang berlalu...
lihatlah pipi kami yang demokk itu...aku n kak shima..~ wife abg gee...
hantaran berbalas 5 dari pihak lelaki..
2 lelaki ini telah kekenyangan...jadik dorang lepak luar...
enady n abg gee..~ abg sepupuku..












dah...penat nak taip caption...
tengok ajelah gambarnye ek...
tata..

p/s to honeysour: kelakar la gamba akak nie nana oiii..hahaha lagi satu bukan Lebuh Utara Ampang la ling tapi kat Lembah Jaya Utara, Ampang tau! hihi

8 comments:

honeysour's blog said...

tq la akak..sebab menjaja nama nana di sini secara berleluasa...
hehhe..takpe nana tak kisah pun...
asalkan kakakku ini gumbira...

honeysour's blog said...

oh luper...nak cakap...
kak ila cantik sangat make up ari tu...
sweet je...

shiemz said...

Tahniah ila. Ooo..nie yg didebarkan yek... Bila nak kawen... Selamat menjadieq tunangan org la yek.. jaga diri...

zura@iwan said...

len lak tgk muka kamo ye....nmpk sweet...keke

Na Shari said...

Wah...cantiknya. Naik seri!

*ayu* said...

congrats!!! u looked gorgeous!

ninie said...

wah tahniah.. ila sangat cantik dan berseri-seri.. dah jd pengantin nnti misti lagik bertambah serinya...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. baru balik dari blog nana tu.. gambo yg sama erk

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site