Tuesday, August 25, 2009

Pemenangnye Adalah...!!!!





I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V

Blogger JIVEBUMZ........!!!!!!!




Chilabaey's said:-

Pemilihan ini telah dibuat dengan teliti... kononnye.... Pemilihan nombor Follower Ke-191 adalah disebabkan kalau diperhatikan bahawa salah seorang follower aku itu adalah aku sendiri Chilabaey's.... Kedudukan sebenar yang aku cari adalah Follower Ke-190...

So, untuk Blogger KOJAH (Ke-190 ditolak 1 follower = Ke-189) manakala Blogger JIVEBUMZ (Ke-191 ditolak 1 follower = Ke-190) maka dengan itu Blogger JIVEBUMZ adalah dengan rasminye merupakan PEMENANG nye.... Tahniah diucapkan.....

Sila berikan alamat untuk penghantaran hadiah tersebut di email saya (muzshah_zainal@yahoo.com).... kalau lambat bagi saya bagi kat orang lain nanti... hehehe.... dan untuk Blogger KOJAH juga boleh berikan alamat juga, mungkin hadiah saguhati akan diberikan.... kalau naklah... hehehe.... Terima kasih kerana menjadi follower saya setakat ini....

Gambar Kredit to Chilabaey's


Syukur alhamdulillah.. ini adalah satu berita gumbira buat aku hari ini.. yeahhhhh sori la uols lambat hapdet ar arinie.. siang tadi aku ada urusan di luar kawasan.. sebenarnya aku dapat tau result nie semasa aku buat tinjauan di blog beliau petang tadi secara curik2.. masa tu tengah keja luar ok! tapi tak sempat nak wat n3 khas untuk beliau serta meninggalkan jejak.. hihi bizi la katakan.. tetiba jer aku bizi arinie kan.. iks iks musykil betul laa..

So dikesempatan yang ada nie aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Chilabaey's blog kerana sudi memilih aku sebagai pemenang.. sebab musabab aku terpilih sebagai pemenang adalah seperti di atas yer kawan2.. Sila baca.. buat kojah jangan sedey2 eh coz kojah still dapat adiah daripada pihak penaja.. mungkin lenkali kojah menang plak yer.. kali nie bagi "can" kat akak dulu yer :p

Ok la lepas nie aku nak join lagi mana2 blogger contest.. kepada blogger2 sekalian sile jemput aku bertarung g eh.. hihihihi ada hati berangan nak menang lagi la plak..

akhirkata "majulah sukan untuk negara".. tetiba kuar motto sukan daa

tak de kaitan langsung..hihih

5 comments:

honeysour's blog said...

tahniah..nana pun setakat ni dah menang 2 contest yg dianjurkan dalam blog...

Intan ~ Nur Azlina said...

cograte ila.. :-)

kojah said...

tahniahhh kak...ha pe lg kak, share2 la adiah tuh...hahahaha

mknace said...

;) :) :) congrat

JIVEBUMZ said...

honey,
waaa bestnye akak baru satu dah kecoh yek..hihi

intan,
tengkiew intan..hiiii

kojah,
hah bule bule jom jom :)

mknace,
thanxs yer

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site