Friday, August 14, 2009

Review pertunangan ila & izat

Tetiba aku rasa nak wat review gitu.. akceli banyak sangat gambar2 mase bertunang aritu.. aku masukkan skit2 yer.. tak dela aku rajin nau nak masukkan kesemuanya.. sumanya bergantung kepada tahap kerajinan aku la yer.. kepada sedara mara dan sahabat handai yang jauh di mata dekat di hati tu sile2 la nengok kat cni yer.. semoga terubat rindu diantara kita :p


pagi mase nak g kedai mak andam sempat g aku peace kat situ...heheh

serah muka kat mak andam.. terpaksa rela untuk cantik punye pasal..

nampak beza beno muka ngn leher tu..ngeh ngeh ngeh

time nie dah rasa berdebar2 tau.. sebab bile dah ciap pakai tudung aku kena balik dan berdepan ngan orang ramai kat umah akak aku.. huhuuuu takoottt

terkezuttt nengok muka sendiri time nie.. sebab waktu make up tu langsung mak andam tu tak kasi aku peluang nengok cermin langsung! huh padahal cermin tu kat sebelah aku jer tau.. mati2 dia tak kasik oh

mak andam a.k.a kak wati ngah betul kan selendang aku.. kot ada senget benget di mana-mana..hiks

lastly posing dulu sebelum balik umah.. thanxs kepada peneman setia yg sudi meluangkan masa selama 2 jam kat kedai mak andam tu.. heheh sian korang kan.. tak pe aku tak kan lupakan jasa baik korang sume.. insyaallah.. :)

Ok kepada sape2 yang berminat nak try make up tunang ke pengantin ke bolehlah hubungi atau terus datang ke alamat seperti berikut yer.. heheh promoteeee cket

Butik pengantin Nelly Za
Nurizawati Yusop (Makeup Artist/Manager)
No tel kedai: 03-4297 7704
No hp : 012-2347612
Alamat : No 5-1, Jalan AWF 2, Ampang Waterfront 2, 68000 Ampang, Selangor.

website pon ade ok :- www.nellyza.com


ok itu saja dulu kang aku apdet lagi selagi gambar tak abeh masuk selagi itu la korang terpaksa nengok muka aku..muahahah

4 comments:

adenium said...

selamat bertunang...

atty's said...

canteknya ila..berserii...

Shemmi said...

uik.. jadi makin matang..

JIVEBUMZ said...

adenium,
thanxs adenium.. :)

atty,
mekasih kak hihi

shemmi,
ala kak berlakon jadik matang jer tu ha..kikiki

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site