Tuesday, May 12, 2009

Nape asyik kaler biru??

mummYaeesh said...

fav colour mmg biru ek??asyik pakai colour biru jerk!

org cantik pakai ape2 pun nmpak cantik! (wah gitew!)

May 12, 2009 4:59 AM

*********************************************************************************************

Gud morning sume..

hari nie aku nak jawab soalan daripada mummYaeesh.. Musti korang pelik kan nape aku asyik pakai baju kaler biru aje.. macam dah tak de kaler lain kan.. hari-hari pakai baju kaler biru kira macam dah jadik faveret kaler aku la plak..huhu aku suka kaler ijau ok! :)

Sebenarnya-benarnya nie hanyalah baju keja semata-mata.. kalo bukan kena pakai tak hingin aku pakai.. opsss jgn bagitau bos aku.. :P

Hari isnin sampai rabu kene pakai kaler biru.. sob sob sob peh tu khamis n jumaat baru leh tukar kaler lain.. Baru boleh pakai baju kurung.. korang kalo minat pakai baju kaler biru leh apply keje kat tempat aku.. muahaha

Seperti gambar di bawah :>>>


bersama geng opisku berbaju biru.. lalalala

Lepas nie weols dah tak buleh pakai tudung kaler warna warni macam yg aku suka pakai sebelum nie.. bos aku cakap dah tak buleh pakai warna warni.. kene pakai kaler biru or kosong aje ok tamoo kaler2 gitu.. huhu tak buleh melaram ngn shawl chantek lagi..hoho sangat tak bestnya.... uwaaaaa


Apa buleh buat aku keja makan gaji loh :P


14 comments:

mummYaeesh said...

hadoyaiii..yeke??kesiannye
company ape ni??

patutpun u look blueeee sajerk..teringat kat n3 ada mcm cikgu tak (lebih kurangla tajuk n3 tu) kan masa tu baju biru gak!adeh..terima kasih la wat n3 khas utk jwb komen weols kekdahnye..woohoo

JIVEBUMZ said...

mummyaeesh,
ahaha company gomen kt selangor nie kak oiii..huhu

mummy ingat eh n3 kite yg lepaih2 tu eh.. terharuuuuu piluuuu hihih
pepon terjawab sudah yer kak? :)

aRe_uDear said...

adeii leh lak cam tue.. rasenyer keje gomen leh jer pkai kaler paper pun kan... nasib2x.. cian ilaa..

tapi leh jer bergaya kalo biru pun yer x... yg penting happy....

JIVEBUMZ said...

are_uDear,
itu la pasal ingat bleh melaram yer tapi tak semustinyeeee

depend on ketua jabatan kite jugak la kan.. dah naseb camtu.. tak kisah la kene pakai baju same kaler tapi tudung pon pasni kene same kaler jugakk uwaaa

masviona said...

ooowhhh patutlah gitu eh...:)

JIVEBUMZ said...

masviona,
itu la cerita nye..huhu

*ayu* said...

biru ngan hijau kan dekat2.. aci? hahahaaaa

neezareef said...

weh watie aka mumyayessh..dia technician arr kan..tech mmg arr bj kaler biru..mane2 pong sama...

ketinggalan buzz la ko

atty's said...

takpe sis..u look beutiful in blue what..kty suka..tp my feveret kaler is brown

JIVEBUMZ said...

ayu,
haha tak aci tak aci.. blue is blueeee :)

neezareef,
haha teachnician pun teachnician laa boleh aje..hihi

aik cemana tau saya nie teachnician??

atty,
ohoho kak tie suke kaler brown eh.. kite pon suka jugak..haha tapi lagi suke ijau! :P

yanizan said...

wahhh...tiga sahabat nampak!!!

JIVEBUMZ said...

yanizan,
haha sahabat sejati tu kak oi!!! :p

kojah said...

dia tgk akak cntik tuh xbg pakai shawl cntik tuh...haha

JIVEBUMZ said...

kojah,
itu la pasallll haru biru hari hari kaler biru :p

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site