Thursday, November 5, 2009

ABC frado

Emmmm sedapnye ABC tu.. haa inilah dia ABC FRADO namanye.. kalo uols nak try bleh pegi ke seksyen 2 dekat area kolej uitm tu lah..dulu aku selalu pegi situ time rehat bila dah bosan sangat tak tau nak makan kat mana dah.. boleh lah pekena ABC tengah hari nie yer kawan2..hiii

yang menariknya dalam ABC tu macam2 ada! ada aiskrim, wafer, kacang dan macam2 laa.. payah nak sebut satu2 :P

aritu sekali aku bawak kak ju dan anak2 buah aku g pekena ABC kat sek 2... sampai sekarang sure dorang dok terkenang2 kelazatan ABC frado tu hikhik



tak pe nanti kite pegi lagi yer.. so uols meh la pekena ABC frado dengan harga rm 2.50 semangkuk.. konpem puas ati!

15 comments:

ziha said...

sedapnyerrrr ABC!

zura@iwan said...

adussss...ABC tu mcgkam jiwa nuriani ku..huhu

cikyah.blogspot said...

weiii sedapnya...

Shemmi said...

alaaa....

ajak la kita pegi sekali dlm seumur hidup...

ajaklaaaaa.......

sob sob sob....


*dahla tgh pose...wei..giler byk air liur aku nih!

hajarus said...

nampak menarik la ABC tu k.ila... nyam..nyam..

baru jer 2hari lepas hajar pekena ABC ngan rojak mamak... tp ABC nyer takdela camtu... ABC yang biase tengok tu jer...

honeysour's blog said...

adeii,.dah teringin ni..camno?
taknak ady yg bawak...
nak kak ila jugak yg bawak..
hehehe

Hayati said...

fuhh...lazatttnye abc 2,
terliur dah org ipoh niee...
abg hensem lak pakai cemin mata baru 2.

Nazz@Purple said...
This comment has been removed by the author.
:: p R i n c E s S _ N :: said...

sedapp giloss ekk..x pnah laks rase...

yunk...anak owner ABC Frado ni ade blog..ni haaa....

http://whitevincci.blogspot.com/

FRB said...

murah la ABC FRADO tu $$2.50 je. nmpak spesel tul. yg bulat2 meninggi tu ape. telor puyuh ker

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh..

ABC tuh sgt meriah..hanya rm2.50???

mmg berbaloi-baloi~!!! =]

admin said...

memang nampak puas kalau makan tu.... pasti cuba nanti.

::ainbutterfly~ said...

mak oii...nak pegi cari lah..hehe

SharHanah said...

Wahhh!!! tergodanya i dengan ABC tuh.

iszieylyanziy said...

abc tu nmpk cam sedap,,,,

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site