Monday, August 24, 2009

Pertarungan 2 Blogger...!!!

Salam ramadan sume blogger2 tersayang..

Amacam kerja hari nie? ada tenaga tak? haaa korang sahur tak pagi tadi? aku bangun sahur ok.. kui 4 pagi lagi tu..ngeh ngeh semangat gitu! bangun makan nasik lagi tu.. pastu tido balik.. sedar2 dah masuk subuh.. terus bangun siap2 g keje..

Sampai opis bukak blog dulu.. jenguk2 kal blog nie ada muka aku.. terkejut jugak.. terfames kat situ.. lalalala rupa-rupanya ada n3 khas pasal follower blog chilabaey's spot yang ke 190 & 191.


gambar cilok daripada blog chilabaey's spot

Antara KOJAH vs JIVEBUMZ, siapa pemenangnye yer....????

Tak sangka pulak aku terpilih.. heheh padahal malam tadi aku saje blogwalking.. terbaca pasal contest nie.. apa lagi time tu mmg follower yang ke 190.. cepat2 la aku jadik follower yang ke 191.. melawan kojah.. rakan blogger ku jugak.. hehe sori ye kojah.. kita sama-sama fight loh.. menang atau kalah tu kan adat bertanding.. hikhikhik

Tak sabar la tunggu result nye nih.. kepada en chilabaey's spot sile cepat2 umumkan pemenangnye yer... muahahaha

9 comments:

kojah said...

haha terkejut sy kak tgk2 ada muka saya...upenya sal followers tuh...

to Chilabaey's, bagi 2-2 la pemenang...hahahahaha

CuTeMiUt78 said...

hik..hik.hik.. ingat kan perturangan apa tadi

Gieyana said...

Gd luck yer..hiks!

~ceRRy beRRy~ said...

hik2..
kalo bg dua2 menang kan senang..
fair & square..
pastu share hadiah ngan ifa...
hehehehehehe...

Luth Textile said...

saya mesti pilih Jivebummmzzzzz...
pangkah! pangkah!

ala2 PRK permatang pasir la plak esok

aRe_uDear said...

hohoo sempt gak msk contest last mnt.. hahaa.. vote jivebumm ahakss

*ayu* said...

ahahhaa.. bergasak la kowang! :P

ChiLaBaey's said...

Jivebumz... bawak2 bersabar... keputusannye dalam entry saya esok... masa tidak dapat ditentukan lagi... so, selalulah check yer esok.... hehehe... :)

SaifulAda said...

tahniah tahniah kak ila...finally tau gk sape pemenangnye...hehehehe dpt lg hadiah..bln dberkati tul

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site