Monday, August 3, 2009

Majlis perkahwinan Ain Butterfly

Tanggal 2 Ogos 2009 bersamaan dengan hari ahad iaitu semalam aku dan housemate2 ku terchenta pegi menghadiri majlis kenduri kawen Pn ain butterfly & En anas di Kampung Gajah, Perak..

Semuanya secara tiba-tiba.. takut nak rancang awal2 kang tak jadik so kitorg up jadi jer.. masing2 pagi ahad tu bangun awal.. nak berjalan jauh katakan :p

Lupa nak bagitau ain butterfly adalah housemate aku.. so kitorg wajibul pegi majlis kawen dia neh.. dan dia merupakan sepupu kepada honeysour..

So pagi ahad tu kitorg gerak jam 10 lebih cam tu.. sampai ipoh dah dekat kui 1 ptg.. singgah amek ex-housemate iaitu mektie kat bus stand gopeng then terus gerak amek adik Yat kat area PUO.. terus zassssttt laju gerak ke kampung gajah berpandukan map yg ada dekat kad kawen dorang tu :p


sampai kat rumah kenduri tengok2 dah sunyi sepi.. hukhukhuk kami sampai jam 3.30 ptg.. tetamu dah tak de.. segan jugak nak masuk nie.. cover2 ayu gitu.. perut dah lapar sangat so terpaksa wat muka tak malu jugak.. uwaaa

Ok tamoo banyak cite korang layan la gamba2 yg sempat ku ambil yer

dah selamat dah housemate aku neh :p


bersama housemate dan jugak bekas housemate ku



nak jugak sebok2 gambar ngn pengantin :p



nie lagi sorang penyibuk


en anas yg kepenatan.. biase la kan raja sehari mesti mau cover2 penat :d


sebelum pulang kami sempat mengediks ngn pengantin dulu :p amek berkat ape :p dan inilah antara housemate ku yg datang memeriahkan majlis kenduri ain & anas..

nie pulak bilik pengantin dorang.. serba purple

itu saja laa.. nanti kalo nak tengok lebih korang terjah la blog dia eh.. sekarang nie pengantin ngn berbulan madu agaknye :p

malam tadi kui 10.30 malam aku dan kawan2 selamat sampai ke shah alam.. syukur alhamdulillah.. takut jugak drive malam2 neh.. nasib tak de pape jadik sepanjang jalan..

kepada ain: Selamat menempuh alam perkahwinan yg sememangnye penuh dengan onak dan duri.. semoga berbahagia hingga hujung nyawa.. insyaallah

ok setakat itu dulu yer :)

7 comments:

DrSam said...

sempat ke rasa gulai pengantin?

aRe_uDear said...

huhuu sweet pengantin tu.. pinky lagik..

pstt.. yang.. berapa pinggan tambah yang tym tu ahakss.. ;)

kimomoto said...

waa ade bakat fotografer nih hehe^^

*ayu* said...

congrats to the newly wed!

JIVEBUMZ said...

DrSam,
alhamdulillah sempat jugak la rase.. makan tak henggat :p

are_Udear,
haah mmg sweet gitu! erm makan sepinggan jer kak takut tak muat baju kebaya tu kalo makan manyak2 kang :p

kimomoto,
hahahaha bakat yg terpendam

ayu,
yup congrat to they all :d

:iBuAfiQah: said...

hai ila...

ila bila lg niey nak makan nasi minyak..hik!
amik berkat byk2 yerr...

JIVEBUMZ said...

ibuafiqah,
hai irnie... ila bile??? hehe sama2 kita doakan yer :D

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site