Thursday, August 13, 2009

Hantaran hati ila & izat

Tetiba nak tayang hantaran tunang aritu kat uols.. sila lah menjamu mata petang2 nie eh... Hantaran 5 berbalas 7.. kita mulakan dengan hantaran belah pihak lelaki dulu yer. Hantaran nie sume dibuat oleh mak su en bob.. dorang pilih kaler purple + silver..


coklat

cincin tunang

sepersalinan baju nikah

sireh junjung

kek

Nie pulak hantaran belah aku.. dibuat oleh ina gebu dan dibantu oleh aku sendiri.. tolong gam, potong pape yang patut dan hias2 cket.. haha belasah aje janji save bajet.. kalo nak upah mau brapa kos nye nie tak tau la kan.. baik aku wat sendiri.. asal ada hantarannye udah la yer :p aku pilih kaler coklat + gold coz nak matching ngan bilik pengantin anak buah aku tu.. heheh


coklat pelbagai perisa

sireh junjung

kuih muih - tat & semperit

songkok

kain baju melayu untuk nikah

buah-buahan

kek fondant - order kat cni

itu saje la hantarannye.. selamat menjamu mata.. heheh

9 comments:

honeysour's blog said...

tak sempat nk tgkap gambar hantaran dari kak ila...
tula sape suh dtg lambat kan..
hehe..

~ceRRy beRRy~ said...

suke la tgk hantaran yg belah akak..
manyak bunga nmppk segar jeee..
nnti time kawen watla camtuh gak..
mst cantik :)

atie said...

Seme tu cantikkkk....berseni tul la, em coklat tu untuk display saje ke ila???hihi

JIVEBUMZ said...

honeysour,
tak pela nak wat cemana time nana sampai tu pihak laki dah lame balik..hihi tula sebab akak publish kat cni bg nana nengok sume :d

cerry berry,
insyaallah akak akan perbanyakkan bunga-bungaan jadik setaman..heheh

atie,
coklat tu dah abes kene sebat kak oii.. hahah

Cik Anie said...

cantik.... suker dulang yg 2nd lat tu.... nyammmmm..nyam

atty's said...

canteknya hantaran kaler purple..dr belah ila pun lawa..sgt

JIVEBUMZ said...

cik anie,
suke yer?? hihi kite pon same :d

atty,
thanxs kak ty :)

abu razeen said...

jibam camner nak tengok older post ha?, pandai betul ina gebu buat hantaran, orang Johor kebanyakan centu kreatif dan inovatif

JIVEBUMZ said...

abu razeen,
nak tengok older post scroll bar bawah sekali kanan ade tulih older post.. klik ctu yer! :)

haah org johor mmg camtu kot..heheh

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site