Friday, January 9, 2009

Tag from kak amal

1. Do u think u ar hot?
Ontah la acik xtau.. kalo korang rasa hot maka hot la saya.. kalo idak idak la jawabnye.. :P

2. Upload a fav picture of u


gambo ari sabtu minggu lepas masa nk g lowyat..lalala

3. Why do you like this picture
Sebab ape eh saya suka pic nie? lalala saya suka sebab saya tersenyum manis disisi yg tercayang kot.. tp orang sebelah tu wat dek sajork seriyes la konon...

4. When was the last time you ate pizza?
Baru aje mamam pizza masa weols rakan seopis wat makan2 sempena ct dapat keja tetap.. ada dalam entry yg lepas nie..

5. The last song u listen too
owh lagu daripada blog honeysour.. sedap taw!! cuba uols link... saya tengah layan ar nih.. dah bape kali dengar tp masih belom puas lagi nie..eheh

6. What are u doing right now besides this?
erm mengedit gambo dolu-dolu.. masa rehat nie maleh nak kuar duit dah kering so dok diam2 kat opis.. apdet blog.. :P

7. What name u prefer besides yours?
owh saya xkesah uols nk panggil apa.. tp musti la yg berkaitan ngn nama saya tau iaitu "NOR KAMILAH" so uols leh panggil nor,kam,kami,milah,kamilah,ila.. apa2 aje.. tp yg berkaitan okeh.. :D

8. People to tag
Saya tamo tag sesapa buleh kah? haha baik kan saya x tag sapa2...

9. Who is number 1?


10. Say something about number 5


11. Number 3 is having relationship with...?


12. How about number 4?


13. Who is number 2?

psssttt: no 9-13 xda jawapan la kan sebab saya xde nak tag sapa2.. fuh lega la kak dah settle tugasan mu ini.. sila berbangga dengan saya eh.. tata

9 comments:

DrSam said...

salam,

just to say thanks for a very nice greeting. semoga happy dan bahagia bersama yang tersayang.

kojah said...

owhhh!ada yg tercyg...so cptla kawen...hiks!

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. kita dah buat dah tag tu.. tag panjang kan.. gigih menjawab tag dithn baru ni yo..

JIVEBUMZ said...

salam Dr sam,
time kasih dr sam..semoga bahagia dah hepi selalu jugak yer..hee

salam kojah,
awak doakan kite cepat2 dapat jodoh eh..lalala

salam cutemiut,
wah yeke??? ok thanxs tau..hee

UnGu VioLeT said...

slm kak, ade award menanti utk akak.. dtg ambik yer!!!

Erieq said...

nasib baik takde tag sape kan huh lege....,

B..alang said...

salam singgah ...jemput ke blog sy amek hadiah ..hehehe

Shemmi said...

laa...asal tak tag den..den byk 'peberet' picture ni...hihi

Hayati said...

hehe
sib baik x kene tag...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site