Tuesday, October 13, 2009

Paper sinar harian hari ini :P

Updated!!! muka ai kuar paper lagi heheh perasan lagi la minah tu kan kan :p pepagi lagi opismate aku dah sms bitau ada muka weols kat paper sinar harian.. haaa pulun pi cari paper sinar harian pepagi tadi.. jumpa page yang di cari trus snap pic pakai henfon cap ayam aku nie haa... sori ar pemalas nak scan.. gambo tak bape nak clear sangat..


Uols sile cari yang mana satukah saya dalam ramai2 tuuu??? :P


wat ponek je nak mencari tu ha aku kasi close up gambar yang nampak tak nampak tu.. sebab baju aku dengan banner same kaler.. muahaha



Tahun lepas dah kuar paper jugak.. hee kalo tak cayo pi tengok kat link nie http://jivebumz.blogspot.com/2008/10/aisey-masuk-paper-la-pulak.html


cerita sambutan hari raya di opis aku akan menyusul kemudian yaa..
tungggguuuuu

4 comments:

shakeymirza said...

wah glemer u....syok kan dapat bkumpul ramai2 camtu...

zlan said...

JKESS tu apa benda ekk...mesti la best dapat masuk paper kan....org sumer duk baca..heheh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahhh..gLemesss gtu...

adenium said...

wahhhh... masuk paperrrrrr ...glemer nih....

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site