Tuesday, October 13, 2009

Yeahh hadiah dah sampey

Yang ditunggu telah pun tiba.. pagi tadi masuk opis cam biase tengok box surat bos aku dulu.. tetiba nampak itu parcel... yeahhhhh rasa2 macam aku punyer jer tu kan :p

haaa memang betul pun..nama aku maa so aku la yang punya.. terserempak plak dengan dato.. dato nie ketua jabatan aku tau.. dia siap tegur lagi.."amboi pagi2 dapat parcel nampak" heheheh aku cakap "daripada kawan saya dato" :P

musti dia kata daripada tunang aku kan.. muahahaha bangga giler kalo en bob bace nie haa.. tapi parcel nie bukan daripada en bob ok! ini adiah daripada en chilabaeys.blogspot.com sebab aku join contest follower kat blog dia tempoh hari..

tarraaaaa parcel dari chilabaeys.blogspot.com

tak sabar nak buka nak tengok apa isi dalamnya

see cantik dan kemas sekali balutannya sayang nak bukak :p

heheh supriseeee bukak pelan2 tau

ha tu dia

cermin lah diri anda sebelum anda dicerminkan.. ngeh ngeh ngeh

i like it!!! thanxs yer en chilabaeys sweet sangat cermin from ikea tu.. haa buleh la taruk dalam bilik hari2 tengok cermin..

4 comments:

mAr@ZiEy said...

Nak gak adiah!!

Shemmi said...

ala tomeinye muke budak dapat hadiah...

hajarus said...

bestnyer dapat hadiah...

ChiLaBaey's said...

Dah selamat sampai dah Cik JIVEBUMZ... Bagus2.... Dapat yang color Kayu yer.... Yang lain akan dapat merah dan hitamlah jawab nye.... Thanks sekali lagi kerana menjadi follower saya...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site