Saturday, October 17, 2009

Open haus umah kak ros

Koranggggg jangan mare aku yer.. sebab aku ada banyak sangat n3 makan2 kat umah orang nie.. haha tak tau la rezeki aku tahun nie sangat lah murahnye.. sana sini jemput aku pi open haus.. sampai tak terlarat perut teman nie haaa :p

Apapun aku bersyukur kepada ALLAH swt kerana mengurniakan aku kesihatan yang baik untuk berkunjung ke rumah dorang.. heheh

Ini kisah ari sabtu lepas ok.. sabtu nie kejap lagi aku nak pi open haus lagi yer :P nti kang aku apdet pasal kisah arinie pulak..

Open haus nie anjuran kak ros yang merupakan opismate aku.. dia wat makan2 untuk keluarga dan jugak kawan2 nye.. aku pegi bersama ratna dan jugak adiknya..

weols gerak ke rumah kak ros di Bandar Puteri, Klang dalam kui 4 petang cam tu laa.. ingatkan dah ada opismate yang lain dah sampai rupanya hanya aku dan ratna sajork.. malu jugak nak masuk dalam umah kak ros tu sebab tak kenal sapa2 kan.. tapi weols terpaksa la buat muka selumber nak makan punye pasal kan hiks :P dasar muka tak malu...hohoh

antara menu menjadi pilihan aku semestinya mee kari..

mee kari terbaek! sebab kuah dia pekattttt sangat banyak isi dalamnya.. so aku pun korek2 isi bagi penuh dalam mangkuk aku tu :P huuuu syorgaaa

ramai plak family kak ros nie time tu.. segan memang la segan kan tapi dah nama open haus kan.. selumber.. selumberrr kata untuk sedapkan hati..

kebetulan ada plak sedara kak ros datang bawak kek.. kek yang dibuat sendiri oleh sedara kak ros tula.. bukan beli ok! dorang celebrate bufday salah sorang anak sedara kak ros tu..

budak kecik yang pakai baju kaler pink tu adalah bufday girl uolsss

cantik tertarik owh kek tu uols.. mesti penggemar kaler pink teruja nie! :p

ade gambar barbie lagi tu haa.. kak ros cakap kek tu memang sedap! weols pon cuba la rasa memang sedap uolssss boleh la kalo nanti aku nak try order kat sedara kak ros tu plak kan..

weols lepak kejap jer kat situ sebab malu nak lama2... akhir sekali aku ngan ratna merakamkan kenangan kat umah kak ros.. :d

1 comment:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

laporrr plaks tgk food yunk...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site