Monday, October 12, 2009

Ecah & Pdot wedding

New updated!!!! 2 hari bercuti aku jadi malas gilerrrrr kaw2 punye malasss heheh hari ini aku kena gagahkan jua lawan perasaan malas tu.. lawan jangan tak lawan :p

Ok cite hari minggu iaitu hari ahad.. aku langkau2 n3 yer.. ada lagi cite hari sebelum tu tapi semangat nak cite pasal member baik kawen punyer pasal sanggup aku potong turn n3 yang lain..ekekeke aci la yer.. dah aku tuan punya blog nie.. suka ati la kan.. ngeh ngeh ngeh

Teruskan ke perkara asal.. Ahad tadi majlis perkahwinan sahabat karib aku semasa blaja di PSP, Seberang Perai.. iaitu Siti Aishah lebih dikenali dikalangan kawan2 sebagai Ecah bersama pasangannya Mohd Firdaus ataupun nama glamer Pdot.. majlis berlangsung di Dewan Spectrum, Taman Setiawangsa..keramat

saja nak tayang kad kawen dorang kat cni :P

spesel gift from pengantin..

gambar dorang.. wallawehhhh cun ar ecah.. TQ ecah

jeles aku! :p


meh layan gambar2 yer kawan2 sume..

tuan tanah aka jivebumz

aku dan ponie..

x-classmate aku mase kt PSP nie..

ponie dan own.. kedua-duanya x-classmate aku dulu tu

ohohoho gambar ngan en bob tak de la plak... aiyaaa ampun yer laling ai terlupe nak amek gambar same ar.. tengah bizi2 amek ngan kawan2 langsung terlupa kat laling..

Antara geng wataniah aku yang datang masa majlis kemarin.. kalo uols nak tau dulu mase study kat PSP aku suke giler ngan "Askar Wataniah" nie tau! sanggup join tak kire walaupun kulit ku golap sekalipun! heheh pengakuan ikhlas tuuu uolss cayolahhh nak tayang gambar kena scan dulu nanti kalo senang2 aku scan tayang kat uols k :P

dari kiri taufik sekarang dah jadi askar payung terjun, fazri tak sempat nak tanya mamat nie keja apa dan fazil sekarang menetap di terengganu..

tak sangka jumpa mamat nie.. rupanya dah kawennnnn huuuu kawen ngan minah tu zaharah namanya.. tak jemput aku pong! huh weols dulu 1 rekrut ok! bila jumpa ramai2 cam gini rasa best sangattttt sebab banyak stori mori nak cite.. rasa tak puas la jumpa dorang sume sebab rasa macam ada lagi cite tak sempat nak cite.. heheh

yang pakai baju ijau tu plak isteri fadil bersama anak dorang.. junior aku masa kt PSP dulu.. geng wataniah jugak

Weols makan semeja... sonok owh dapat borak2 ngan dorang.. pas makan weol serbu ke pelamin pengantin.. time tu ecah ngan pdot bizi la sesangat.. almaklum sajalah raja sehari kan

weols pandang2 jer dari jauh.. sampai la si pengantin tu perasan akan kedatangan kawan2 dia nih.. barulah weols serbu pelamin dia tu

ala gambar ngan pengantin tak de kat kamera aku daaa.. ada kat kamera photografer.. kang aku roger2 si ecah mintak kat dia yer.. bleh la kawan2 aku yang lain yang tak dapat pegi tu tengok kan kan kan..heheh

ok ok ini gambar pengantin plak eh

ecah dan suaminya pdot

sama cantik sama padan bagai pinang dibelah lapan.. heheh guro2 jer ecah yer

pengantin bizi ramai orang nak amek gambar ngan dia maka kami terpaksa turun daripada pentas.. sendiri mau ingat la kan.. ramai nau nak bergambar ngan dia tu

sompat lagi aku bergambar ngan sahabat aku si ponie nie.. berlatar belakang kan pentas yang indah tu ha sambil verangan nak pelamin camtu jugekkk ngeh ngeh ngeh

ramping sungguh la ai si ponie nie langsung tak berubah

tengok tu bizi kan pengantin tu

weols lepak2 sane sampai jam 4 petang.. pihak katering dah mula kemas2 dewan.. itu tandanya jamuan makan dah habis ok.. sebelum balik aku sempat kandid gambar dorang lagi.. tak puas rasanya jumpa dorang.. tak sempat nak borak2 ngan pengantin tau huhu macam la dorang sempat nak layan aku kan :p

lastly, aku nak wish "selamat pengantin baru" kepada pasangan ini.. semoga kalian kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. semoga cepat2 dapat baby.. pasni turn aku jangan tak datang plak ek :p

kepada kawan2 ku yang tak dapat pegii tu hope enjoy dapat tengok gambo ecah nie yer.. sori kamera cap ayam sajork :P

8 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

chantek nye pengantin....

=]

FIESYAH said...

nape kad kahwinnye lawo...ni jeles ni...eeeee....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kad kawen lawo..pgntin pon lawo...ai like!!

Hayati said...

sama cantik sama padan..
selamat pengantin baru utk diorg.

ieyla said...

Salam ziarah....Selamat pengantin baru untuk diorang,semoga ikatan perkahwinan yg dibina kekal hingga ke akhir hayat dan ke anak cucu cicit...Amin...

Zumairi said...

musim org kahwin kembali lagi..

♥ QaseH ♥ said...

PSP TU POLYTECNIC SEBERANG PERAI KERW??

JIVEBUMZ said...

Qaseh,
yup betui tu Qaseh! blaja situ ker dulu?

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site