Thursday, October 8, 2009

magik magik magikkkkk

Gediks di hari pertunangan adik Yat :P kononnye nak wat magik la tu kannnn heheheh



amacam ok tak kalo macam nie?





macam nie pulakkk

dan macam nie...



macam-macam daaa....... ngeh ngeh ngeh




haaa baru clear nampak muka aku tut tut tut :P


poyo sekejap owh :P


aku mau tido sebentar ya...
papai

8 comments:

anak laut said...

salam..

aksi yg best tu..penuh gaya..:)

hajarus said...

waa... sempat posing2 lagi yer kak... he3x..

ChiLaBaey's said...

Ni majlis bertunang ker atau sessi main buaian... hehehe... Cik Bum hadiah akan dipos esok (Jumaat) sampai bila tak pasti... Maaf lambat... bz sesangat.... maaf yer...

JIVEBUMZ said...

anak laut,
best ker? hahaha tengkiew la yer anak laut

hajarus,
sempat ajer.. bab2 posing nie serah pada yang pakar :P

chilabaey's,
nie majlis outdoor lepas bertunang hikhik

pasal adiah tu tak pe saya buley tungguuuu punyer hihihi makasih ya

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

akak ni leh geng dengan yanie ler

hehhehe
suka posing ambik gambar

pic2 kat sini chantek.....

~ceRRy beRRy~ said...

yat cantik lorhhh..
suke tgk..
akak dia pn cun gak :)

Zumairi said...

kalau kamera DSLR boleh kot nak kasi nampak dua2 org clear...apa pun nice try

CuTeMiUt78 said...

wah.. ada magik2 lagi tu

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site