Friday, October 2, 2009

Open house pertama @ umah sapik

Malam rabu tadi aku dapat jemputan g open house umah opismate aku iaitu sapik.. ini jemputan open house yang pertama untuk aku.. untuk tidak menghampakan tuan rumah aku pegi bersama nurul dan suami serta ratna.. umah sapik nie kat sungai buloh.. jauh nun... dekat sejam jugak la kami daripada sini.. makan punya pasal.. zasssstttt jugak laa :P

jenuh mencari rumah sebab malam kan golap.. umahnye kat saujana utama.. masing2 tak pernah sampai ke situ so agak bler bler sket laa.. kol sapik suh dia amek kitorang kat stesyen minyak petronas.. kan sonanggggg hikhikhik

sampai aje amek tempat dulu..tengok kawasan sekeliling.. ushar line kata orang kan... kalo malu makan cket kalo tak malu bleh makan banyak222.... kehkehkeh

kebetulan kami rombongan yang pertama so dapat merasa makanan yang fresh gitu.. bukan saki baki taw :P

sile-sile amek makanan jangan malu2 taw

menu istimewa di rumah sapik malam tu adalah nasik lemak ayam goreng.. erm ayam goreng tu terbaikkkk sangat sedap weh... rangguppppp hahaha kasi kecur liur korang sume ngeh ngeh ngeh

pastu ada plak laksa.. perghhhh memang faveret aku la tuuuuu.. yang ini pun laksa terbaikkkkk yang pernah aku makan.. heheh aku puji lebih2 nie tak da makna tersirat no...

antara yang turut hadir bersama2 aku aritu yelah... muka-muka yang sama geng makan aku jugak

aril & tunang

nurul, faizal & soleh

aku & ratna


makan kuih raya sampai lebam :p

bila dah agak2 kenyang dan dah rasa sume makanan yang terhidang kami pun mintak diri pulang.. salam2 mintak ampun ucap time kasih sume kami pon balik laa.. eh itu pon nak habaq ka..hikhikhik

oleh kerana jarak perjalanan dari sg buloh ke umah aku agak jauh so kami sampai umah dalam kui 11 malam camtu laaa... dah malam sangat dah esok plak nak keje kan.. malam tu aku tido dengan perut yang kekenyangannnnnn

besttttt :P

4 comments:

wawa said...

akk sy dok saujana utama..opismate akk saujana brp?

*ayu* said...

laksa tu sangat ngancam! naaakk!!!

atie said...

Bestnya ila pergi open house, laksa itu sangatlah mengancam selera akak ilaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Hayati said...

makan2....mmg nikmat la..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site