Tuesday, October 20, 2009

Tahniah kepada mereka sume

Pertama sekali aku nak wish hepi bufday to Nurul my best opismate.. hari nie bufday dia yang ke 26 tahun.. semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki serta sihat2 selalu.. sori la yer tahun nie akak tak sempat nak bikin party gempak macam tahun lepas.. sebab akak terlampau bz.. paham2 la yer kursus sesaja minggu nie kan.. akan datang insyaallah kita cuba adakan yer :d

nurul

Ok yang keduanya ucapan TAHNIAH!!! untuk anak buah aku iaitu Ani yang telah selamat melahirkan baby boy pada jam 1.40 pagi tadi.. baby secerat 3.3 kg.. wah berat jugak cucu aku tu yer..hee tak sabar nak tengok baby boy tu sure cute cam mak dia.. tak pon macam mak sedara dia kan :P nanti ujung minggu nie ker kalo aku g tengok baby aku tayang kat sini yer uols.. kot ada sape yang nak tengok nanti hiks

gamba akan ku publishkan kemudian bersama gamba babynye ok


Yang ketiga.. TAHNIAH BOS!!! coz isterinya selamat melahirkan baby girl pada jam 2.42 pagi tadi.. baby seberat 2.90 kg.. sonok la bos aku tu dah ada sepasang anak kan :p Musti hepi gilerrr kan bos cuti lama..huhuhu jangan lupa balik opis udah yer! :P


credit gamba nie daripada blog aqil

dan yang terakhir TAHNIAH!!!!!! kepada kak ijan also my opismate yang juga telah selamat melahirkan baby girl pada hari isnin bersamaan 19 Oktober 2009.. tadi aku saje sms kak ijan tanya bape berat baby dia tu.. haa beratnya sama dengan cucu ok iaitu 3.3 kg.. dan kak ijan terus mms gamba terbaru anak dia untuk aku.. aku dah mintak izin dia untuk publish gamba edisi terhad anaknye disini.. ok pade sume geng opis aku buleh la nengok rupe anak kak ijan yang terbaru lagi sensasi ok


nama terlupa nak tanya.. heheh geram tengok bibir dia tu merahhhh menyala.. ker kak ijan taruk lipstik haa :p

apa2 aje la janji baby kak ijan cute ok.. tak sabar nak tengok gamba cucu aku ngan anak bos aku pulak kan

apa2 pun tunggu la yer

7 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhhh..comel nyerr baby tu....

*ayu* said...

congrats! congrats! congrats! to them all...

atty's said...

selamaat hari jadi utk nurul...

geram betui tgk baby tuh ..

ieyla said...

Tahniah kepada semua yang mendapat baby baru tue....Semoga baby2 tue menjadi anak yg soleh dan solehah bila dewasa nanti....

FRB said...

next year turn u plak sis

abu razeen said...

asyik anak orang jer, anak jibam bila lagi?

Hayati said...

tahniah utk mereka semua....

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site