Thursday, October 15, 2009

Aku seorang photografer?


Layakkan aku menjadi seorang photografer??
Tak layak langsunggggg
Berangan jela weh :P
Bergambar buleh laa... hihih
Pstttt pinjam kamera opis sat no.. nak melarammm

gambar kat dalam paper tu kan aku just snap pakai henpon je tak bape nak clear so aku kasi yg betul2 clear nie ha.. zasssttt

motip taruk gambar nie? sebab nak tayang kat uols aku yang pakai baju kaler biruuuu tu nampak takkk?? hihi giler glamerrr

:P

12 comments:

zura@iwan said...

layak pa...nmpk ada gaya tuh...

~ceRRy beRRy~ said...

nampak...nampak..
hehehe..lawak r akak nih!

Gieyana said...

keja ngan Jakim erk..

comeyy kamera..org pon comeyy gak!

atie said...

Glamour ko dik.... masuk paper.Bestnya makanan tu... napelah akak tak dijemput.....huhu

viruspadu said...

ha nampakkk nampakkkkkkk hahaha

gaya ada dah tu, tp lg sesuai jd orang yang ditangkapkan gambar kot hiks, maklumlah orangnya sweet

ChiLaBaey's said...

Oklah tuh... janji puas hati..... :)

DrSam said...

gaya mesti ada...tapi hasilnya pun nampak amat memuaskan juga.

adenium said...

berangan gaks nak ada slr nih...heheh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ade style laaa yunk...

Ratcna said...

wah, cun nye photographer ni..heheh

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..ada gaya tu..
uiisshhh tak nampak la.. sebab sama ngan back drop kalernya

iyiana said...

ehehe..
gaya dah ada kak ila..
cuma skill lom nampak lagi..
kalau ngendong kamera tu ke sana-sini, konpem orang kata akak paparazzi comel~~ :D

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site