Thursday, October 30, 2008

Aisey masuk paper la pulak

Berita gempak!!! hehe gempak la sangat kan.. xsangka lak kan.. niat cuma nk amek gambar orang beso2 nie tetiba dorang snap gambar saya lak.. :P memang kasi can saya masuk paper la dorang nih... lalala tocei tocei.. hiks (gumbira la bkn senang nk masuk paper kan uols?) :D

Ini dalam paper Sinar Harian kemarin 29 oktober tau.. :D

Adala sipi-sipi muka ku itu..

kasi close up sket.. haha nampak x uols? cemana la kan bleh ada sorang2 pompuan nie kt blakang terminal tu..

Yang ini pulak paper Berita Harian arinie..

saya ngah membizi amek gambar dorang la kan.. tup tup masuk lagikss..

kasi close up lagi ya.. heh yg 4 orang kt tepi saya tuh sume dak opis saya.. yg pakai spek nie la bos beso.. gambar nie di ambil semasa jamuan aidilfitri dan pelancaran SOJ selasa tadi.. berangan artis jap.. :D hehe perasan perasan..

9 comments:

Dyana said...

wahh..bestnyer...paper tuh harusss disimpan buat kenangan...hehehe...hikss....

JIVEBUMZ said...

ya pasti dan wajib tau..

Tachi said...

jeles jeles....

Tachi said...

x sangka ek kesukaan mengambik gambar sendiri secara poyo akhirnya mndtgkn kesan yg mndalam!..
last2 masuk paper ek!

JIVEBUMZ said...

ha tu ar pasal kak.. nk wat cemane dorang nie mcm tau2 plak minat saya kan kak?? :P

sepet a.k.a zack_u said...

syiok nye....
asal dapat masok paper..
bangge giler dah kalo saye..hehe!!

JIVEBUMZ said...

ala mase nie akak ngh de tugas amek gambo dorang tuh yg sesat dalam paper tuu..haha

mohd hafiz said...

gbr yg kat skrin tuh, pandai ekk enter prem kat blkg tu....

JIVEBUMZ said...

well..besa la wajibul enter prem..hiks

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site