Monday, October 26, 2009

Bengkel @ PD

Seperti yang uols sedia maklum aku ke PD hari rabu sampai jumaat lepas sebab terlibat dengan bengkel kat sana.. bengkel apa yer..hurm bengkel pasal keje la uols.. tak payah kasi tau la kang uols pening plak..hiks

Ok tak mau cite panjang lebar aku nak straight forward loh.. aku sampai ke PD agak lewat.. jam 7 petang baru terkedek2 sampai..uhuhuh aku memang tak suke sampai lewat uols! tapi apakan daya disebabkan hari tu aku juga terlibat dengan kursus di jais sampai jam 5.. bertolak dari shah alam ke pd jam 5 lebih.. sampainya mesti la dekat maghrib kan.. so far perjalanan lancar tak de jammed ke hapa.. lega skit laa.. sebab aku dah bajet2 sampai tu buleh la nak mandi kejap sebelum turun dinner dan masuk kelas..

sampai aje aku terpegun seketika melihatkan keindahan Avillion Admiral Cove

gamba nie aku amek pada waktu siang tau uols sebab aku sampai ari dah gelap kamera hp aku tak bape clear kalo dah gelap2 nie..

yang ini kat depan reception tu uols.. pemandangan nye subhanallah.. rase nak menjerit time tu jugak.. bukan ape uols.. aku nie jakun cket tak pernah dok hotel cam gini indahnye.. lalalala

masuk aje ke dalam bilik...wooooo cantik uols tapi roommate aku dah masuk dulu.. so gamba sepah2 cket la yer.. sebab diambil pada hari ke 2.. hari pertama tu terlupa langsung.. kelam kabut kan aku sampai lewat..

siap ada singki lagi tu uols

tempat santai nonton tv

opsss katil tak berkemas..hahah

dan juga pemandangan dari dalam bilik aku..

cantikkk aku suke sangat.. enviroment hotel nie.. tapi kan makanan kat sini ok ok aje lah.. hukhuk tu yang buat aku sedikit keciwa.. kalo makanan nye meletopppp sure aku nak honeymoon kat situ nanti...hahaha gatai dah

tapi kalo uols berkesempatan lalu lalang kat PD nun try la pegi hotel tu.. kat sini tempat pelayar berehat parking kapal2 dorang kat sini... bukan setakat kapal mat saleh aje kapal milik orang melayu pun ade uolssss... bapaknye kaye la dorang yang ade kapal sendiri tu kan..

yang pastinya aku dapat peluang naik atas kapal mewah milik orang melayu uolssss.. nantikan n3 seterusnya

tungguuuuu :P

3 comments:

FRB said...

mmg ada class jgak ek tmpt ni. FRB dah jatuh cinta dah wpun tngok sleeping bed tu hampeh. 1hari nt nak g jgak la

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang cantik la dik

adenium said...

emmm was thiking of having day break kat sini lah soon.... macam best jer....

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site