Thursday, October 1, 2009

Aku yg SS sebentar ya teman-teman

Haaaa tu dia minah perasaan nak jaja muka kat blog ijau nie.. hahahaha kasi can aku nak tempek muka aku sat no... letih maa tadi dok dalam bilik meeting dari kui 2.30 sampai 5 petang... otak pon dah beku sebab bilik tu sejuk bangat...

Nak balik umah pon rase awal lagi nie... jalan pon dah tak jem kan sebab dah abes bulan pose.. so meh layan gambar aku yang agak2 tak bape nak over sangat nie :P


Gambar semasa meneman adik Yat make up kat kedai pengantin masa majlis tunang dia aritu..

gambar kandid tuuu.. buat2 tak perasan yang jurukamera ngah fokus kat aku muahahaha



tapi yang ini betui2 tak perasan ok ngeh ngeh ngeh

yang ini memang perasaaaaaaaaaaaannnnnnn

heheh itu saja loh... nak bagi uols cuci mate jer

4 comments:

Hayati said...

hahahaha...
mmg SS ka nie???
bleh jd model tambahan gadis melayu nie..

*ayu* said...

cantik cntik!! nice photos... :)

~ceRRy beRRy~ said...

naseb bek sume gambo candid cun! :)

CuTeMiUt78 said...

hik..hik.. perasan ke tak perasan... sama je la

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site