Thursday, October 15, 2009

Akhirnya tukar jua

Aritu aku ade cite pasal kunci grill umah aku tak bley bukak pastu kami terperangkap kat dalam umah kan.. ari yang sama terus aku g cari mangga baru gantikan mangga yang ketat giler tu.. aku g kedai yang sama aku beli tombol pintu dulu..

Mangga yang tak bape mahal dan tak bape murah.. sedang2 saje.. kira mampu milik laa hiks


jenama belle.. mangga nie lembut cket tak de la keras cam manggu lama dulu.. harapnya bertahan lama sampai aku pindah ke umah lain laa..heh

kepada blogger yang take care ngan aku terima kasih yer! aku dah tukar mangga tu tau..ikut nasihat uols sume.. :)



meh baca apa kata mereka:-

blu4sky said...

huh..bahaya tu...
klu ada emergency..naya...


CuTeMiUt78 said...

mmmaakkk aih tak blh nak bayangkan klu terperangkap dlm umah sendiri..


FIESYAH said...

nasib lah boleh bukak mangga...

NoreLL said...

tukar mangga yg lebih thn lama.
coz mangga cm 2 cpat karat,mebi tukar jenis alloy..be safety ok...
mcm2 hal bla smua girls kann....


ChiLaBaey's said...

Nasib baik boleh buka, kalau tak macamana nak ambil hadiah kat office nanti... hehehe... baik tukar terus.... :)


Hayati said...

udah tuko ke kuncinya...sib baik ada hero sorang kat sana...huhuhu


thanxs uolsssss
muaaahhhhh

4 comments:

SaifulAda said...

hehehe yg plg xthn xdpt kuar camne nk amik hadiah kt opis.heeee

ChiLaBaey's said...

Hai Cik JIVEBUMZ, punyalah lama baru nak tukar ker...?? Bahaya sebenarnye tu.... Takut terkurung lagi.... Hehehehe....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu..bahaya yunk mangga rosak ni....hhuhhuhu

iyiana said...

tumpang lalu!~

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site