Monday, October 5, 2009

Open house petang jumaat

Jumaat lepas, aku bersama geng opis dapat jemputan open house yang ke 2.. time org lelaki pi semayang jumaat kami pon berpusu-pusu ke rumah salah seorang opismate aku iaitu kinah..

Sampai dalam jam 12 lebih camtu umah dia dah penuhhhhhhh

rupanya ada lagi yang paling awal kuar opis :P ingatkan kami yang terawal tadi heheh

umah kinah nie kat kuartes gomen kat seksyen 16 nun.. besarrrrr wooo umah dia! berkenan nye aku..muahahahah dah berangan nak dok kuartes nie haa..tolon tolonnnnn

apa yang menarik kat umah dia nie kan.. masuk aje pintu depan terus ada menda alah nie haaa

sape tak tau menda alah nie?? sile tanya aku.. hikhikhik

korang nak tau.. apa sebab tuan rumah sediakan menda alah nie?? ko pk sendiri la beb.. muahaha tak reti2 lagi.. untuk ko timbang berat badan ko la sebelum dan selepas melantak itu makanan sume... kehkehkeh

makanan nye masyaallah.. hebat! terpegun aku seketika.. sebab ape aku terpegun yelah minah nie masak sorang2 owh dibantu oleh suaminya saje ok.. hebat kan! rajin laki dia bantu bini dia masak memasak kan

camni la cara2 nye tuan2 dan puan2 before amek makanan sile timbang berat badan anda :P

ada plak adik kecik nie nak wat demo.. mekasih yer dik..hihihi

macam2 lauk yang disediakan antaranya nasik berlauk, nasi impit, rendang, bubur cacar, buah-buahan pendek kata macam2 ada la uols aku pon dah tak bape ingat dah sume makanan yang dah masuk ke dalam badan aku nih..

yg pakai tudung itam no 1 sebelah kiri nie lah tuan rumah nye.. muda lagi cik adik nie tapi hebat kan.. rajin nau masak banyak2 nie sume..

aku makan nasik berlauk dulu maaa... sebab teruja tengok ulam-ulaman + sambal belacan tu best ok

dan dapat berjumpa dengan seorang blogger iaitu kak akmal.. dulu akak nie keje 1 opis ngan aku tapi sekarang dah berjaya dapat kerja tetap di tempat lain.. tahniah kak!

nampak tu kemain ramai lagi geng pompuan yang datang..


itu saje.. hari jumaat ada open house sampai ke malam.. nak tau umah sape plak lepas tu tungguuuuuuuuuuuu

7 comments:

ChiLaBaey's said...

Wahhhh...ni betul punya makan ni.... buat mato den mengantuk bila dah konyang ni... hehehe....

Hadiah akan dikirimkan dalam minggu ini juga... terlalu banyak hal yang perlu diselesaikan... Maaf yer cik BUM....

ziha said...

haishh..open house je yer

ni y jeles nih..hehe

FIESYAH said...

huh! kalo syah x delah nak timbang berat time2 umah tebuke sane cni, bkn pe tkt naik timbang tu pecah byk sngt makanan...he..he..

atty's said...

lepas makan leh timbang lak..kalo kty ..sure timbang tu rosak lepas makan ..

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami. Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik. super maveles la tgk segala makanan tu..

amal said...

kam...cantik lor..pic kiter berdua tuh...seswai..same2 kaler hijau gitu...tq...i like..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site