Wednesday, October 28, 2009

jalan2 pusing hotel

Sambung n3 kat PD aritu.. ada yang cakap aku g bengkel ker pegi bercuti... haha mana2 satu pun bulehhhh la labu hiks.. pegi bengkel tu bengkel jugak kan.. after keja kita pusing2 amek gambar.. lagipun pemandangan kat sini memang cantik2 uols.. kagum aku seketika :d rugi kalo tak amek gambar!

inilah bangunan hotel tempat aku menginap selama 3 ari 2 malam.. best dan selesa gitu.. paling best sebab pemandangan kat sini! memang aku rekemen uols lah datang cni untuk honeymoon :P sejuk mata memandang..

Petang hari pertama berbengkel kat sana aku ajak kawan2 pusing2 amek2 gambar.. wat kenangan

kawan aku daripada penang.. miss nurul

antara kawan2 sesama kursus daripada pelbagai negeri.. sesekali jumpa memang seronok sangat..

antara kapal2 pelayar yang berenti rehat kat sini..

weols memang teringin nak terjun mandi kat sini tapi kene pakai swimming suit la uols.. hukhukhuk tak berani loh.. sanggup aku terjun parit! :P

see cantik kan?

sumenye cantik2 la uols.. tak tau nak caption apa lagi dah

cuaca panas jer elok tak hujan..

mata ai kan dah sepet tu semakin sepet sebab panas sangat..

tak dapat mandi dlm kolam tu.. amek gambar pon jadik la yer

uit gambar tangga pon ado! hahah tangga tu cantik lah

opsss itu dulu yer uols.. kang ada idea aku apdet lagik

4 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah... sakan berposing2 ya dik.. memang cantik aarr... sok2 klu rasa nak g.. beri akak detail pasal hotel ni ya

aRe_uDear said...

huhuuu cantik giler.. lame x lepak2 hotel PD nie ilaa.. kepingin lagiii.. ;)

::ainbutterfly~ said...

g kursus ke..sakan noo..berjalan je tgl abg bob..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uishhh...tbek laa view die...cantekk yunk...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site