Saturday, October 24, 2009

on the way balik kenduri singgah dulu

Perjalanan balik daripada keratong ke shah alam memaksa kami semua untuk berhenti rehat seketika.. letih wooo duduk dalam coster.. asyik borak tido bangun karaoke pastu tido balik..hehee

aisey driver lagi la letih kan uolsss tak de tukar2 driver dia sorang jer drive kan.. iks iks tak bersyukur plak jadi penumpang nie kan... tak baik tak baik

oleh kerana driver nak berhenti kat ulu bendul nie.. weols pon terpaksa turun jugekkk heheh idak ler terpaksa.. buleh la weols cuci2 mate sambil beli makanan sket nak kunyak2 kat dalam bas tu

ulu bendul nie tempat orang g berkelah mandi-manda sume.. ramai gak orang kat sini almaklum sajalah ari minggu kan.. sure ramai orang datang

weols saje jalan2 sambil mencari apa yang patut dibeli

nampak tu.. weols beli yang goreng2 tu haa.. beli goreng pisang..

pastu lepak makan kat atas pangkin yang ada kat situ.. nikmatnyaaa

dah sampai ke shah alam dalam jam 7 camtu.. perut asyik lapar aje.. agaknye masing2 terlupa nak baca bismillah kot..hikhik

so weols singgah makan kat kedai kopi seksyen 2.. ala dekat area opis weols jer.. selama nie lalu jer tak pernah nak singgah.. kali nie ada peluang terus singgah..

dari kiri macam biase muka yang tak asing lagi za, nurul & ina gebu

aku dan ratna

kedai tak ramai sangat orang.. so order jer terus sampai.. tapi air jela yagn sampai dulu.. makanan sampai satu2.. huh

mee hailam ina gebu punye... yang ini first sampai yer uols.. pinggan dia mak ai beso gaban..hihi puas makan!

owh yang ini aku tak berapa sure nasik goreng melayu kot.. nurul yang punye

yang ini nasik goreng kampung.. za n ratna order benda yang sama..

bile makanan dorang dah sampai.. dorang terus makan..hukhuk sedangkan makanan aku blom sampai.. tak pe tak pe aku redha sebab aku yang suh dorang makan dulu.. nanti dah sejuk tak sedap plak

lambat gilerrrrrrrr makanan aku sampai! dah rase cam nak terbalikkan kerusi meje kat kedai tu uols.. tapi keimanan tu masih ada.. nasib baik dia anta air aku kalo idak panas jer badan nie haa.. sabar sabarrrr :P

haaa yang ini aku punyaaa.. agaknye susah nau nak bikin spagheti nie kot.. sebab tula lambat sampai kan

hehehe tak pe asalkan sampai order aku nie.. baru bajet nak tukar menu..hihi

sile sile uolsss... aku kalo dah dapat makan terus sejuk..terus cool tak reti nak marah2 dah uols :P

blurrrppppp

kenyang uols... hari tu weols makan tak berenti.. g kenduri makan balik kenduri pon makan..

makan tak berenti..hisssssshhhh

4 comments:

Hayati said...

spagheti mkn ngan apa 2??

*ayu the sun* said...

layan makan reramai ni kan?

Diarihatiku1976 said...

sesekali layan makan reramai syiiiokkkk.... selera kan...

JIVEBUMZ said...

hayati,
makan ngan roti keras apa tah.. huhu tak sedap sangat loh

ayu the sun,
haah mmg best makan ramai2
layannnnn

diarihatiku1976,
bertambah2 selera kalo kene tempat makan dan menunya :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site