Friday, October 30, 2009

Last day @ PD

Ok la ini n3 penutup kat PD aritu.. tak kire aku nak taruk gak gambar2 nie sume biar korang jeles jeles.. hihi nanti korang sume akan lebih bersemangat nak pegi tempat macam tu... nak g bersama kuarga ker nak honeymoon sume buleh..

owh gambar nie di kandid oleh kak mas.. hari last bengkel.. Credit tu kak mas..

itulah kapal sakinah di siang hari.. gambar malam kan tak clear so aku kasi clear cket untuk tatapan uols

jadik model kapal sat no.. nak naik dah tak buleh la uols sebab kene bayar lak kang.. so aku amek gambar dari jauh sudah lah :P

aku dan sakinah..lalalala bile lagi buleh naik atas kapal tu yer? verangan sajalah :P

hari last pon kene amek gambar jugak sebab gambar tu kan kenangan uols...

hari terakhir berkobar2 amek gambar tapi aku tempek sket jela kat cni uols..

udah2 la tu kata orang..
maka dengan ini diumumkan bahawa n3 Bengkel @ PD tamat..
sekian, terima kasih kerana sudi membaca blog ini :d

3 comments:

atty's said...

beshnys ade kolam ..hehehhehe

Hayati said...

bestt2 bila dapat pie kursus.

Hayati said...
This comment has been removed by the author.
Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site