Friday, July 24, 2009

yang ditunggu-tunggu telah tiba

Yezza setelah sekian lama aku menanti.. siap push sana sini dan akhirnya kini pasti.. eh tak dala aku tak de push sesapa pon.. aku saje gatai2 kol tanye hr jer.. sumanya gara-gara sebab aku nak CONFIRM!!! iye la kan sebab aku dah settle sume exam, kursus dan sebagainya last year lagi.. sudah semestinya aku perlu mendapatkan hak aku.. cea cea cakap pasal hak la plak :p


Pagi tadi aku dapat surat nie.. suspen la jugak.. pos laju gituw

Ingat surat apa ker tadi.. rupanya surat daripada SPA.. yes yes!! sambil gelak guling2 hepi punye pasallll woooo :P hihi poyo sekejap keh

dengan ini aku umumkan aku dah sah perjawatan.. dan lepas nie aku dah boleh verangan nak amek PTK... peksa yg susah tula..

wokey cukup setakat itu dulu.. aku mau keluar neh.. nak jalan2 cari barang :p

pepon aku nak ucapkan syukur alhamdulillah...

k uols,
salam hari jumaat :)

8 comments:

CuTeMiUt78 said...

oh... alhamdulilah.. tahniah ya dik

Shemmi said...

pegawai teknologi maklumat...

syukur...n tahniah yer...

Fariena said...

tahniah..

JIVEBUMZ said...

cutemiut,
thanxs kak :)

shemmi,
haha akak tertipu la.. tu haa saya amek gambo tak full.. pen.peg jela kak oi :p

fariena,
thanxs yer :)

neezareef said...

tahniah Ila..dah lepas hazab nk sah jawatan ya...hoyayyyyy

JIVEBUMZ said...

neezareef,
hoyayyyyy gumbira nya....thanxs kak :)

radiobiq said...

congratss....

bile nak open table... ekekekeke...

JIVEBUMZ said...

radiobiq,
thanxs ya boss :)

open table??? haruskahhhh hihihi

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site