Friday, July 17, 2009

Memperkenalkan... Gardencakes Blog

Salam hari jumaat kepada semua pengunjung blog nie.. hari nie aku nak buat n3 cari makan kehkehkeh sempena mempromosikan blog gardencakes milik boss aku sekeluarga..cea ceaaaa aku nak bodek cket neh :p mana tau markah skt meningkat berganda2 utk tahun nie kan.. mauhahaha

Ok berbalik kepada tujuan asal hari nie aku nak memperkenalkan blog kek hantaran, cup cakes, pastry, fondant kek dan segala bagai jenis adik beradik kek untuk pilihan rakan2 blogger dan sesapa jua yang berhajat untuk mengorder.. tak kira la untuk hari biasa or hari bersejarah.. seperti hari bertunang, nikah, kawin, besday party dan sebagainya..

Kt sini ada sket koleksi gambar kek yang aku cilok daripada blog berkenaan.. setakat nie aku penah rasa kek coklat dan kek pandan yang dibuat oleh mak pemilik blog berkenaan.. memang sedap!! setaraf ngn rasa kek kat secret recepi nun!!! kelassss hihihi puji melambung lagiii :p betul la aku tak tipu.. kalo korang tak caye silala order mana2 jenis or patern kek yang korang berkenan.. konpemmm puas ati :d heheh puji lagi











ok tak mooo cakap banyak sile la layari blog berkenaan dan buat pilihan sendiri.. sebab aku pun dalam dilema neh nak pilih kek yang mane satu seswai.. rambang mata la plak :p

sile klik gambar dibawah nie untuk paparan selanjutnye...


sekian terima kasih

yang ikhlas,
anak buahmu :p
(sambil-sambil doa mana tau dapat kek sponser ker kan..kikiki)

6 comments:

neezareef said...

santek2 la ila
of coz akak plg suke yg ijau puteh tu..comey2...

CuTeMiUt78 said...

walllaaa... so nice.. eemmm harus disponsor ni dik.. :D dah tlg promote ni..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

alahai...
comey nyer kek....

atty's said...

cantek2 nya kek

Hayati said...

wahhh..menariknya kek2 nie...
mmg cantik lew...
tp yg jauh2 nk order nie..maunye dah cair nti...

adenium said...

kalau order melalui u.. mesti bleh diskaun.... cake adalah bestttt *MENGGEMUKKAN* .... :P

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site